Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak částo se vážit při hubnutí?

Od: mrskymrsk odpovědí: 5 změna:
Jak často se vážit, když se snažím hubnout? Každý týden, dva týdny, měsíc anebo máte jinou, lepší, možnost? A když nebudu hubnout? A jak často to děláte vy? Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Jednou týdně hned ráno po záchodu na lačno mi přijde akorát. Pokud u hubnutí cvičíte pak váha není úplně ideální, protože mohou přibývat svaly a bude se vám zdát, že nehubnete, protože váha dolů třeba nepůjde, ale tuky třeba ano.
doplněno 06.06.20 21:01: Znáte kaliper? Jednoduché měření tuku... Ale ten bude chtít delší intervaly měření.

liska5
hodnocení

0x

Je lepší si měřit centimetry v pase, případně přes boky, stehna, bicepsy...A zaznamenávat co měsíc. Ono totiž když se hubne sportem, tak se sice ztrácí špeky, ale zároveň budují svaly, tvaruje postava. Pak vážíte stejně, ale vypadáte líp.

liska5

Vážit se častěji, jak týden, je zbytečné.

joudic*
hodnocení

0x

vazim se kazde rano

kubaa
hodnocení

0x

Já když jsem jel poprvé dietu, tak jsem se vážil víceméně obden a zaznamenával si abych věděl zda mám dále ubírat kalorie nebo nikoliv. Když už jsem pak našel to míru, kdy se s mým tělem začalo něco dít, tak jsem se vážil už jen jednou max dvakrát do týdne. Každopádně jak radí výše, důležitější je si hlavně měřit kupříkladu obvod pasu atp.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]