Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký Carnitine?

Od: martina0* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

mám dotaz ohledně carnitinu na podporu hubnutí a redukci váhy při sportu samozřejmě:) Funguje to? Případně s jakým výrobkem máte dobré zkušenosti? je jich na trhu tolik, že se v tom ztrácím a nechci utratit peníze zbytečně :)

Moc děkuji za odpovědi

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bezec
hodnocení

0x

Je to zbytečnost. Kupuj radši tlačenku na výživu chrupavek a vazů (nebo tlačenku v prášku ;) Pohyb nenahradíš, carnitin je jen placebo berlička pro lenochy.

martina0*
hodnocení

Nechci pohyb nahrazovat jen abych účiněji spalovala:)

bezec

Však říkám, berlička pro lenochy ;) Mnohem účinnější je za hodinu neplavat 2km ale 2,5, nebo neběžet jen 10 km ale 12 ;) Časově to je stejné, spalování větší o hodně ;) Samozřejmě pro hubnutí se člověk musí držet v aerobním pásmu aby tělo pálilo tuky.

Carnitin jsou vyhozené peníze, jdou využít líp, např. oblečení, nebo třeba na zákusek po sportu ;) (Opravdu zákusek - pokud se uběhne za hodinu o 2km víc tak ten zákusek je spolehlivě pryč, mňam :-D Proč hubnout a trápit se hlady, když jde hubnout vesele ;)

martina0*
hodnocení

A zkoušel jste ho někdy užívat? já jen jestli máte vlastní zkušenost nebo jste jen obecně proti těmto prostředků :)

bezec

Zkoušel, žádnou změnu jsem nezpozoroval. Víc pohybu je jasně lepší.

Ovšem hubnout nepotřebuju, spíš se hýbu tolik že žeru co můžu abych neměl podváhu ;) Hubnu jen max. jedno dvě kila po odpočinku po sezóně...

martina0*
hodnocení

OK děkuji:) já taky nijak zvlášť moc hubnout nepotřebuju mám 65 kg na 171 cm, tak max 7 kilo hlavně pro lepší pocit:) a hlavně vytvarovat postavu protože se mi opravdu nelíbí moje špíčky všudemožně :D

iz*
hodnocení

0x

Funguje - k naplnění kapes výrobců a prodejců.

Stačí dobrý jídelníček a dostatek pohybu.

stirecek*
hodnocení

0x
Martinů carnitin samozřejmě není samospasitelny , ale za jistých okolností napomáhá spalovat - dopravovat tukové buňky do svalu. Takže při sportu se určitě hodí. Neberu ho samostatně, je poměrně drahý, má význam pro sportovce před soutěži, třeba kultutisti. Beru ho před a během výkonu, poté při regeneraci ve formě iso drinku kde je komplexní složení minerálů a vitamínů včetně carnitinu ve vyvazenem poměru.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]