Nazdar, 5lety synek se nějak rozjezdil na vetsim kole, tak si taky nějaké musím pořídit, jezdit kolem baráku už mu nestačí. Jenom ho budu mít ve společné kolárne v dome, nevím jak se tam krade, ale nechci mít zbytecne mrzeni až tam jednoho dne nebude. Teď přemýšlím, jestli je lepší koupit nějaké nové třeba v Decathlonu za 10 tis rockrider 530(protože ho mam za rohem) nebo vzít za 10 nějake bazarové. U toho se trochu bojím, abych nekoupil nějakou hrůzu před smrtí, protože tomu samozřejmě nerozumím natolik,abych dokázal posoudit jestli je to dobra koupe nebo někomu udělám hejla. Ano, v téhle cenové kategorii to bude samozřejmě shit, ale s dítětem neplánuju projet republiku tam a zpátky...mít ho kde bezpecne uskladnit, klidně si koupím kolo za 30.
Do společné kolárny bych osobně nedal ani kolo za těch 10tis. Já bych klidně koupil pro tento účel bazarové kolo, nicméně na rozdíl od Vás se v tom vyznám. Nová kola do 10tis nejsou žádná hitparáda ani na turistiku. Nicméně těch pár km se synkem na něm rozhodně dáte.
karelta
No kdybych bral bazarové treba za 5tis, nerad bych koupil jetý shit, co stal před pár lety tech 10tis Co třeba neco takového? sbazar.cz/... Dobra cena, ale cca 10 let staré kolo. Nepoznám, jak moc bylo jete, co se rozsype...
Na 10 let starém kole se nutně nemusí nic rozsypat, většina lidí na kolech této kategorie ročně moc nenajede.
Já na starém MTB (19 let starém) mám najeto pár desítek tisíc km..a nerozsypalo se na něm nic (v roce 2002 koupeno za 15500Kč). Za ty roky jsem měnil pouze řetěz, kazetu, pláště, převodník a přesmykač z důvodu opotřebení, to je ale u tohoto nájezdu běžná záležitost.
perditax
Vyborna cena, jdete do toho.
Stejne jako u aut, nerozhoduje cislo na tachometru, ale aktualni stav.
Dle foto stav odpovida stari, osazeni na rekreacni jezdeni vice nez dostatecne, pokud pri testovaci jizde nebudou kola do osmicky, pujde lehce radit, z vidlice ci lozisek nebudou vychazet podivne zvuky, tak zjevne kolo nejakou peci dostavalo a nebal bych se ho.
Pokud kolo půjde do kolárny, tak já bych rozhodně koupil nějaké jeté. Proč? Pokud tam totiž vleze nějaký týpek s úmyslem "půjčit" si kolo, tak se mu to nové, krásné, kolo bude určitě zamlouvat a jelikož kolům nerozumí, tak si ho asi "vybere". A dražší, ale už od pohledu jetá, tam nechá.
Koupit nové kolo za 10 tis jsou podle mého vyhozené peníze, to kolo nebude stát za nic. Za ty peníze bych vzal raději bazarové. Ale s tou kočárkárnou nevím, i když jsem kdysi bydlel v paneláku tak kolo jsem měl vždy v bytě ale chápu že s rodinou už to nejde.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.