Nejste přihlášen/a.
Ahoj.Neví někdo o nějaké aplikaci nebo internetové stránce, kde by byly jasně vyznačené cyklostezky v Evropě?Aspoň v ČR a okolních zemích.Na žádných mapách jsem to nenašel takže buď to tam není, nebo neumím hledat :D
Má někdo tip?Díky.
Má někdo tip?Díky.
14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
stir®
3x
stir®
0x
janes
Mapy cz jsou perfektní.Podle mě jedny z nejlepších. Ale zrovna s těma cyklostezkama mám problém. Zrovna dneska mě to na kole navigovalo po normální silnici když hned vedle byla cyklostezka.
Myslel jsem něco, kde by se ostatní cesty třeba vypnuly a byly vidět jen cyklotrasy.Existuje vůbec něco takovýho?Jestli to mapy.cz umí, tak o tom nevím :D
Myslel jsem něco, kde by se ostatní cesty třeba vypnuly a byly vidět jen cyklotrasy.Existuje vůbec něco takovýho?Jestli to mapy.cz umí, tak o tom nevím :D
janes
Pardon moje chyba.Myslel jsem cyklostezky.Mapy.cz ukazují cyklotrasy.Takže i ty, kde jezdí auta.Konkrétně mi jde cyklostezky v Polsku.Ty se mi nějak nedaří najít.
Budeš si to muset nějak extrahovat. Nevidím totiž důvod, proč by měla být mapa jen cyklostezek mimo silnice.
Důvodů může být více. Jeden z nich je např. ten, že na MTB člověk nechce jezdit po asfaltových silnicích (to může jet rovnou na silničce), ale když v Mapy.cz zadáte trasu pro MTB, stejně to člověka prioritně tahá po asfaltu. Když zadáte průjezdní body ručně, stejně se často stane, že si to Mapy.cz přeberou "po svém" a opět člověka tahají na silnici.
Neznám co mají mapy.cz ohledně mtb. Mapy.cz dostanu do navigace jen velmi omezeně a jsou závislé na připojení. Používám OSM mapy, to je celosvětově optimální.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]