Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se vrátit do formy

Od: david1 odpovědí: 2 změna:

Zdravím, po třech letech nic nedělání a pravidelného kouření jsem začal zase hrát fotbal. Na tréninku jsem měl hodně problém s kondicí a taky jsem dost zpomalil, chtěl bych se zeptat jak se nejlépe vrátit zpátky?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Tak záleží jestli chceš hrát za FC Liverpool nebo u vás na vsi za párek a pivo.Předpokládám že to druhé.

V tom případě je to jednoduché.A není co radit.Hlavně přestat hulit a válet se u počítače.A vše postupně a přidávat si.Běhat,posilovat,rychlostní cviky,sprinty prostě pohyb atd...

Tak jak jsi o fyzičku a rychlost flákáním přišel tak ji zase trénováním postupně nabereš.a uvidiš že opět budeš postrachem obránců a brankářů.A třeba se i ten Liverpool ozve.

asd1
hodnocení

0x

Že by přestat hulit a hlavně slézt z gauče a trénovat? ;)

I blbých 10 minut denně udělá hodně a 4x týdně dvě hodiny na sobě makat - za půl roku se nepoznáš...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]