Dobrý den. Dnes se otevírají posilovny fitness centra,ale v omezeném provozu... Chtela jsem po posilovně,aby mi pozastavili permici,nez se to rozjede.. protože mi podmínky nevyhovují rouska pri cvičení a skupinové lekce omezené do počtu 8 lidi a urcite se cvici jen s vlastni vahou bez pomůcek protoze by se nestihlo desinfikovat. Navíc po tréninku odcházet bez sprchy a převlečení nechci. Ale rekli mi ze mi nevyhovy protoze by museli pozastavit nekolik stovek permic. Prijde mi to trochu protiustavni nebo protipravni jednání...kdy mi neumožní pozastavení, kdyz maji nevyhovující podminky
@sann - Prijde mi to trochu protiustavni nebo protipravni jednání...kdy mi neumožní pozastavení, kdyz maji nevyhovující podminky Jenže to nejsou podmínky, které si stanovil provozovatel posilovny, tudíž máte smůlu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.