Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
včera jsem si udělal takový větší cyklovýlet a stala se mi docela nemilá věc.
Při sjíždění většího kopce jsem vymetl docela slušnou díru v silnici kterou jsem včas neviděl.
Co mě teď zajímá jestli se něco mohlo stát třeba s rámem(hliník) atd... Aby se to časem třeba neprojevilo nejakou prasklinou. Přecejen šlupka to byla solidní.
Kolo mám horské.
Houkni jestli neni křáplej ráfek jak na výšku tak do strany příp. cvaklej o hranu; pak hlavně na rám kolem hlavy jestli není popraskaný lak, příp. řídítka jestli nejsou jak Harley, vidle ohlá dozadu příp. prasklinky na korunce. Jestli OK tak se neboj a jezdi, drtivá většina dnešních kol snese celkem dost. a pokud se nezapíchneš do pařezu ve 40 kmh tak vydrží
Jestli se nemohlo něco stát...Samozřejmě mohlo, ale pravděpodobně nestalo.
U předního kola hodně pobere vidlice, na zadním není taková zátěž..a na obou kolech hodně poberou pneumatiky (čím větší objem, tím lepší).
První MTB mám 18 let..a má váha je -+100kg...kolo stále drží a najelo se mnou spoustu (desítky tisíc) kilometrů (60-70% v terénu). Ano, už jsem si koupil nové..ale staré je stále v provozu, praskliny nikde žádné.
Pokud nemáte na kolech "osmičku", tak to zase taková šupa nebyla.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.