Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

MTG balíček pro začátečníka

Od: ovsem* odpovědí: 5 změna:

Chtěl bych začít hrát Magic: The Gathering, ale nevím jaký koupit balíček a jestli koupit Intro pack, nebo předkonstruovaný balík. U barev se taky nemůžu rozhodnout. Poradí mi někdo.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fidonet*
hodnocení

0x

hrát můžeš .. já třeba vůbec netuším o co jde ... můžeš dát nějaký odkaz? díky

marenka*

Fido ;) cs.wikipedia.org/...

doplněno 24.06.10 13:29:

Fido, já ne, to stejda google :D

fidonet*

wow..karetní hrato jste mi neměli ukazovat, zas si to budu kupovat :) zatím šíleně ujíždíme na Carcassone ( upravene pravidla a kartičky ) a dalších asi deseti hrách.

Kolik ten Magic ca stoji? Marenko Ty jsi ale filuta, na vše znáš odpověd´:)

ovsem*
hodnocení

Připravený balíček se dá koupit za 300 Kč. Rád bych, aby mě někdo kdo se v tom trochu vyzná poradil co koupit. stránek o Magiku sem našel dost, ale nikde nepsali nic moc o kvalitách těch balíčků :(

MTG je super hra. Svého času jsem s ní měl taky zkušenost. Je to vynikající žrouzt času a peněz vyvážený kvalitní zábavou. Sežeň si nějakého bohatého sponzora a zakup svůj první Intro Pack. Cesta zpět už nevede :) S tímto balíčkem můžeš začít ihned hrát a seznámit se s hrou samotnou. Oblíbíš si nějakou z pěti možných magiií a budeš se dál a dál zdokonalovat a kopovat další a další boostery ale i karty samotné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]