Nejste přihlášen/a.
Chtěl bych začít hrát Magic: The Gathering, ale nevím jaký koupit balíček a jestli koupit Intro pack, nebo předkonstruovaný balík. U barev se taky nemůžu rozhodnout. Poradí mi někdo.
wow..karetní hrato jste mi neměli ukazovat, zas si to budu kupovat zatím šíleně ujíždíme na Carcassone ( upravene pravidla a kartičky ) a dalších asi deseti hrách.
Kolik ten Magic ca stoji? Marenko Ty jsi ale filuta, na vše znáš odpověd´
Připravený balíček se dá koupit za 300 Kč. Rád bych, aby mě někdo kdo se v tom trochu vyzná poradil co koupit. stránek o Magiku sem našel dost, ale nikde nepsali nic moc o kvalitách těch balíčků
MTG je super hra. Svého času jsem s ní měl taky zkušenost. Je to vynikající žrouzt času a peněz vyvážený kvalitní zábavou. Sežeň si nějakého bohatého sponzora a zakup svůj první Intro Pack. Cesta zpět už nevede S tímto balíčkem můžeš začít ihned hrát a seznámit se s hrou samotnou. Oblíbíš si nějakou z pěti možných magiií a budeš se dál a dál zdokonalovat a kopovat další a další boostery ale i karty samotné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.