Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr ze tří horských kol

Od: night11 odpovědí: 7 změna:

Zdravím, chci se zeptat které z těchto tří kol by bylo nejlepší koupit, děkuji.

1- kola-online.cz/...

2- mojekolo.cz/...

3- canyon.com/...

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x
Projet, vyzkoušet a máte jasno hned, protože na tom budete jezdit sám a nikdo jiný.
night11
hodnocení

a podle cena/výkon?

Já žádné, jelikož jsem silničář :) Když někdo kupuje kolo za padesát litrů, tak proto, že na něm najezdí spoustu hodin a pro takové využití bych už volil karbonový rám, protože narozdíl od jiných výhod má i výdrž. Únavová křivka jde u hliníku hodně rychle dolů.

joudis*
hodnocení

2x
Vlastním Giant a spokojenost ...proto mohu doporučit tuto značku kol

mathew
hodnocení

1x

Kdybych si musel vybrat tak to 2., ale jinak mi ani jedno nevyhovuje. Takže nejlepší bude si to vyzkoušet. Poměr cena výkon je podle mne irelevantní, protože bude u všech skoro stejný a přece si nekoupíte něco na čem se blbě jezdí, jenom kvůli tomu, že vychází cenově nejlíp nebo jo?

fugass*
hodnocení

1x
Cena/výkon? Výkon kola máte v nohách ne? Za mě ani jedno. Takový peníze bych za kolo nedal,protože stejně musíte šlapat ať stojí 20, nebo 50. Co takhle loňský nebo starší model ve slevě? Nebo rok staré jeté? Mě to. Prostě přijde hromada peněz za to.

hodnocení

1x
Očekával bych od někoho, kdo si chce koupit kolo v této cenové relaci, že si dokáže i vybrat.
Cena je u všech téměř stejná a výrobci se navzájem hlídají, výrazné rozdíly bych nepředpokládal. Bude to tedy o rámu a odpružení, které Vám bude, nebo nebude vyhovovat. Z katalogu to ale nepoznáte.
Existují výjimky, kdy jeden výrobce osadí svůj bike o třídu lepší vidlicí než ostatní výrobci (ve stejné cenové kategorii), ale to se prakticky musí "prstíčkem hrabat" abyste něco podobného našel.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]