Nejste přihlášen/a.
Zdravim, najde se tady nekdo z Plzne kdo by byl ochotny pomoct se serizenim prehazovacky? Nemam problem si delat vecsinu veci na kole sam, ale ted mi dochazi napady a uz i trpelivost proc to neradi jak by melo.Odmena jista...
3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
stir®
1x
venci
Vse je nove, hazka, retez, kazeta, razeni, patka srovnana.
Bud nastavim ze slapou vsechny pastorky v pohode, ale retez na tretim nejmensim pastorku si skrtne kazdou otacku o zub. A nebo seridim aby byl treti pastorek ok, ale tri nejvetsi chrasti. V manualu shimano je nastaveni SIS,je tam popsano nastaveni na druhem a tretim pastorku ale bohuzel nejak salamounsky ze se v tom nevyznam. Jinak s nastavenim hazky jsem nemel nikdy problem, ale jednalo se o 3x9,2x9,3x8...nikdy jsem nerovnal patky, kola dostavaly bomby, ale vse fungovalo po serizeni na prvni pokus.Ted s 1x11 mi to dela problem. Tak nevim co delam spatne
Bud nastavim ze slapou vsechny pastorky v pohode, ale retez na tretim nejmensim pastorku si skrtne kazdou otacku o zub. A nebo seridim aby byl treti pastorek ok, ale tri nejvetsi chrasti. V manualu shimano je nastaveni SIS,je tam popsano nastaveni na druhem a tretim pastorku ale bohuzel nejak salamounsky ze se v tom nevyznam. Jinak s nastavenim hazky jsem nemel nikdy problem, ale jednalo se o 3x9,2x9,3x8...nikdy jsem nerovnal patky, kola dostavaly bomby, ale vse fungovalo po serizeni na prvni pokus.Ted s 1x11 mi to dela problem. Tak nevim co delam spatne
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]