Zdravim, najde se tady nekdo z Plzne kdo by byl ochotny pomoct se serizenim prehazovacky? Nemam problem si delat vecsinu veci na kole sam, ale ted mi dochazi napady a uz i trpelivost proc to neradi jak by melo.Odmena jista...
Pokud dochází nápady, tak nejspíš máš ohlou patku nebo celou přehazovačku. Jinak by to mělo jít bez problémů seřídit.
venci
Vse je nove, hazka, retez, kazeta, razeni, patka srovnana. Bud nastavim ze slapou vsechny pastorky v pohode, ale retez na tretim nejmensim pastorku si skrtne kazdou otacku o zub. A nebo seridim aby byl treti pastorek ok, ale tri nejvetsi chrasti. V manualu shimano je nastaveni SIS,je tam popsano nastaveni na druhem a tretim pastorku ale bohuzel nejak salamounsky ze se v tom nevyznam. Jinak s nastavenim hazky jsem nemel nikdy problem, ale jednalo se o 3x9,2x9,3x8...nikdy jsem nerovnal patky, kola dostavaly bomby, ale vse fungovalo po serizeni na prvni pokus.Ted s 1x11 mi to dela problem. Tak nevim co delam spatne
Takové základní seřízení: Dorazama si seřídíte krajní polohy. Pokud se řetězu nechce nehoru (z menšího kolečka na větší), je potřeba víc napnout lanko, pokud se mu nechce dolů, je třeba ho naopak povolit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.