Můžete mi poslat mejla a poradit mi servis kol, kde nejsou moc drahý a nevyhodí mě s trekingovým kolem který má 25 let?Praha-beroun-horovice. Nechci nový ani na něj nemám peníze a k tomuto kolu mám citovou vazbu.vim že může být prorezle zevnitř ale nemusí.. děkuji mnohokrát všem za pomoc a odpovědi. Vím, že se nemá dělat reklama proto bych rád odpověď na mejl- 522xboy@seznam.cz
Nevim co je všechno třeba vyměnit. Dejme tomu pláště, řetěz, brzdy, lanka. Seřídit řazení už za tohle by si mohl vzít servis 2000 a víc. Jestli jsou i další komponenty na konci životnosti a zbytek třeba v polovině dostaneš se na částku, za kterou koupíš nove kolo. Ideálně si to opravit sám, nebo dát známému kterého to baví a opraví to za pár peněz. Dávat to do servisu se dle mě neoplati.
asd1
Souhlas. Servis akorát zahlásí "všechno vyměnit a seřídit" a budou lítat tisíce... Nastuduj si jak se dělá základní servis a udělej to sám, příp. začni chodit s cyklistama-turistama do hospody a někdo tě to naučí...
Rám prorezlý zevnitř jsem ještě nikdy neviděl. Toho se bát nemusíš.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.