Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

25 let starej horák

Od: 522xboy* odpovědí: 3 změna:
Můžete mi poslat mejla a poradit mi servis kol, kde nejsou moc drahý a nevyhodí mě s trekingovým kolem který má 25 let?Praha-beroun-horovice. Nechci nový ani na něj nemám peníze a k tomuto kolu mám citovou vazbu.vim že může být prorezle zevnitř ale nemusí.. děkuji mnohokrát všem za pomoc a odpovědi.
Vím, že se nemá dělat reklama proto bych rád odpověď na mejl- 522xboy@seznam.cz

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ye
hodnocení

3x
Nevim co je všechno třeba vyměnit. Dejme tomu pláště, řetěz, brzdy, lanka. Seřídit řazení už za tohle by si mohl vzít servis 2000 a víc. Jestli jsou i další komponenty na konci životnosti a zbytek třeba v polovině dostaneš se na částku, za kterou koupíš nove kolo.
Ideálně si to opravit sám, nebo dát známému kterého to baví a opraví to za pár peněz.
Dávat to do servisu se dle mě neoplati.
asd1

Souhlas. Servis akorát zahlásí "všechno vyměnit a seřídit" a budou lítat tisíce... Nastuduj si jak se dělá základní servis a udělej to sám, příp. začni chodit s cyklistama-turistama do hospody a někdo tě to naučí...

Rám prorezlý zevnitř jsem ještě nikdy neviděl. Toho se bát nemusíš.

522xboy*
hodnocení

Děkuji mnohokrát

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]