Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stihla postava s pneumatikou kolem pasu

Od: filadephia* odpovědí: 5 změna:
Dobry den, jsem 28leta slecna, jsem stihla, jen mam spoustu tuku na brise. Brisko je v porovnani s celkovou postavou velke, a kdyt si sednnu, z dzinu mi leze nepekna hmota. Uz 2 mesice chodim na kruhace, jogu, cvicim doma, stravuji se zdrave ale ta pneunatika tam stale je. Jak se toho prosim zbavit? Nejake rady?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pb®
hodnocení

3x
A jste si jistá, že to není diastáza? Tu mohou mít i nikdy netěhotné ženy, dokonce i muži, častá je třeba u kulturistů. Kromě těhotenství bývá způsobena špatným cvičením břišních svalů nebo špatným držením těla. A dělá právě to vyvalené břicho na jinak štíhlé postavě, kdy nadměrně prohnutá bederní páteř tlačí orgány proti svalu zvaný transversus abdominis, ten oslabený vnitřnosti nedrží na místě a vzniká vyvalené břicho.
fram

PB: *palec* *palec* *palec*

Pomůže cvičení bederní oblasti - třeba tohohle typu? (Trošku pomalé na můj vkus - ale alespoň tak):

asd1
hodnocení

0x

Pokračovat, přidat pohyb vytrvalostního typu, ideálně běžky nebo nordic walking, v řádu několika hodin, ideálně polo až celodenní výlety...

lee*
hodnocení

0x
Idelni na tvarovani bricha je gymnasticka obruc a tocit, jako kdyz jsme byly male. Ze zacatku je to fuska, bricho sama modrina, ale ma to vysledky

bgds
hodnocení

0x
Za dva měsíce nezhubnete. Čekáte toho moc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]