Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Držák na kolo pro telefon

Od: hejka odpovědí: 7 změna:
Dobrý den, nabízí se spousta držáků na kolo pro telefon, v Číně za pár korun.
Nemá s některým typem někdo dobré zkušenosti?
Díky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Obecně vzato nevybírat podle nejnižší ceny. Dá se vybrat tak jko ve všem i velmi kvalitní zboží.

praivo*
hodnocení

2x
Mám ebay.com/... Při jízdě po asfaltu drží, v terénu má snahu se překlápět dopředu - ale já na něm mám Ulefone Armor 3WT, který váží téměř 400 g, takže předpokládám, že s "normálním"telefonem (

hejka
hodnocení

Dobře něco výberu, můj telefon váží s obalem okolo 300g.
Snad nemůže z těch držáků vypadnout v terénu :(

Tak je terén a terén..

300g už má velmi slušnou kinetickou energii..a v pořádném (či alespoň středně těžkém) terénu bych si tedy jistý nebyl. Osobně na MTB s sebou telefon nevozím, kdysi jsem vozil pouze vypnutý "SOS" telefon, klasický lehoučký..tlačítkový v kapse u dresu.

hejka
hodnocení

Dobrý den,
vybral jsem si držák se čtyřma packama v rohách, tak se uvidí jestli telefon bude dobře držet.
Díky

rotry63*
hodnocení

0x

Zdravím, já osobně používám držák na telefon IBERA, a ještě mě nezklamal, hodně ho zkouším, jezdím často na trailech, kde ho teda vždy sundám, ale občas zapomenu a i přesto telefon nikdy nevypadne

Dalo by se říct, že něco takového, akorát to má upevnění ve šroubu ne na řídítkách...vřele doporučuji

Držák na kolo pro telefon

radek39
hodnocení

0x

Za sebe můžu doporučit tento. Mobil drží jak přibitý, výborný na horské kolo.

aliexpress.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]