Mám ebay.com/... Při jízdě po asfaltu drží, v terénu má snahu se překlápět dopředu - ale já na něm mám Ulefone Armor 3WT, který váží téměř 400 g, takže předpokládám, že s "normálním"telefonem (
300g už má velmi slušnou kinetickou energii..a v pořádném (či alespoň středně těžkém) terénu bych si tedy jistý nebyl. Osobně na MTB s sebou telefon nevozím, kdysi jsem vozil pouze vypnutý "SOS" telefon, klasický lehoučký..tlačítkový v kapse u dresu.
Zdravím, já osobně používám držák na telefon IBERA, a ještě mě nezklamal, hodně ho zkouším, jezdím často na trailech, kde ho teda vždy sundám, ale občas zapomenu a i přesto telefon nikdy nevypadne
Dalo by se říct, že něco takového, akorát to má upevnění ve šroubu ne na řídítkách...vřele doporučuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.