Nejste přihlášen/a.
Mám rok nový šnorchl a minulé léto sem byl na dovolené, potápěl sem se v moři,letos vytáhnu ze skříně brýle a šnorchl a nějak mi změnil barvu...to co má být průsvitný mi jakokdyby zrezivělo...zkoušel sem to umýt mýdlem a nepomohlo to...neznáte nějake finty na to? :D
V drogérii kupte bezoplachový odrezovač. Namočte v něm kousek hadru a snažte se tu rez umýt. Jestli je to už hloubková koroze tak, jemným smirkem osmirkovat. Potom stříknout barvou.
Musím se smát. To by mě zajímalo co vám na silikonové masce se sklem nebo plastem zrezivělo-patrně jste masku a šnorchl důkladně neumyl po sezoně a neošetřil např. glycerínem. Tak to se může stát, že si letos půjdete výbavu koupit novou. Příště nezapomeňte stejným způsobem ošetřit i ploutve a věci neukládáme do igelitu ale jen na místo kde volně dýchají, manžel natře glycerínem i v průběhu roku když vidí, že je to potřeba. Už podle toho, že píšete brýle je patrné, že potapěč jste začátečník ale s chutí do toho a snažit se.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.