Nejste přihlášen/a.
Zajímalo by mě, jestli se dá někde zjistit, jaký je aktuálně stav přírodního sněhu v celé ČR. Tedy v místech kde zrovna není žádný umělý - ze SKI středisek a komerčních sjezdovek je info habaděj. Co ale když teď potřebuju vědět, kde kolem Brna je nejbližší sněhová pokrývka umožňující dětem bobování, sáňkování, lyžování třebas i s nějakým odpovídajícím svahem? Viděl jsem několik webkamer - třeba: drvrkam.vys.cz/... ale to je většinou v centru dědiny a kvalita zobrazení je místy strašidelná, že nejde rozeznat jestli jede náklaďák nebo osobák...
Stav přírodního sněhu v celé ČR se velmi liší. A protože Brno je v malé nadmořské výšce, tak tam asi moc sněhu nenajdeš.
I v Blansku je pouze poprašek sněhu a pouze tam, kam nedosáhlo sluníčko.
Ale když pojedeš třeba z Vyškova do Blanska, tak tam by sníh mohl být. Ovšem jestli tam bude vrstva na sáňkování je?
Takže ti nezbývá než sednou na nějaký dopravní prostředek a jet se podívat po okolí Brna.
Já jsem využil sněhové nadílky minulou sobotu a synovce jsem svezl na sněhu. Od té doby jsou boby zase uskladněné.
Na bobech se dá jet i na malé vrstvě sněhu, sáně ale potřebují větší ušlapanou vrstvu a tu najdeš pouze v zimních střediscích (Olešnice).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.