Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podložka na hokej

Od: pavel02* odpovědí: 5 změna:

Chtěl bych na půdě udělat synovi co je v hokejové přípravce možnost trénovat s pukem. Potřebuji nějakou alternativu ledu, ano vím o komerčních, ale potřebuji udělat např. 3 x 3 m nebo i větší a není v mých možnostech za to dávat desetitisíce. Řešil někdo něco podobného a doporučil by mi nějaký alternativní povrch?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Za mého mládí se používala deska, která se "natřela" mýdlem a střílelo se na brankáře. Učila se technika střelby tahákem, přiklepem atd. Ostatní techniku s hokejkou, jsme trénovali s tenisákem denně venku, to byla velmi dobrá příprava, která dala základ na led. Právě tyto základy, dávaly budoucím hokejistům používání hokejky nejen na "opírání" se o led. Čím dříve se toto mladí hokejisté naučí, tím lépe pro ně, Že to byla v dětství dobrá příprava, dokazuje účast jednoho z nás v NHL a dálších "jen" v lize.

pavel02*
hodnocení

Tak tenhle fígl neznám - díky za něj. Tenisák to je jasné, ale chci, aby mohl trénovat právě zvedání puku, kde v té kategorii prcků je to ten základní rozdíl v technice.

Každé soustředění s námi tato deska jezdila (až do ml. žáků) a střílelo se na bránu, počítaly se jen střely, který se odlepily od země. U těch prcků, kdo dal gól jinak, než po zemi, tak byl hvězda, ale to platilo jen na začátku, protože postupem času to odlepilo od ledu více a více kluků a ten první, už musel umět další "fígl", aby davával góly v zápasech dál. Dloubnout to umí asi každý prcek, ale aby se to doplazilo do brány, to je důležité.

krtek*
hodnocení

0x

a taková ta plastová deska co se používá na kluziště v obchoďácích je cenově nedostupná? Viděl jsem to loni po 1. v Globusu...normálně brusle...a valili to na plastu...mantinely taky nějaké

pavel02*
hodnocení

Nevím o co jde. Globus v blízkosti nemám, či-li jestli máte zkušenost nebo uvidíte co stojí třeba metr, tak pošlete. Co jsem viděl na internetu já to puzzle co mají na hokej, tak to vyjde i přes 10 000 kč. Mají toho více i nějaké levnější, ale to z obrázku těžko poznám, jak funguje, proto se ptám na názory.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]