Nejste přihlášen/a.
Je mi v březnu 15 let
Měřím 147cm
A vážím 43 kg... Chtěla jsem se zeptat jestli je to na můj věk normální chtěla bych vážit max. 38 takže chci zhubnout... Děkuji za každou odpověď
0x
záleží na tom co máš pod kůží. Jestli máš pod kůží tuhou a kompaktní hmotu, pak je vše ok a k hubnutí není důvod.
Jestli máš pod kůží měkké sádlo a na cemru se ti skládají faldy, pak je hubnutí namístě, protože špeky zapouštějí kořeny. Čím déle si špeky pěstuješ, tím déle se jich budeš zbavovat a špeků pěstovaných víc jak dvacet let se nezbavíš už nikdy. To prostě nejde. O tom něco vím.
0x
Jen žádné diety, jsi v normě. Nejspíš potřebuješ vytvarovat sportem. Nezapomeň, že ženské hormony jsou v tucích, a taky že jsi ve věku, kdy možná ještě 15 cm povyrosteš. Podívej na rodiče a prarodiče, jaké máš sklony růst a přibírat.
Co omez, jsou sladkosti, slazené nápoje, chipsy, uber bílého pečiva, vynech levné uzeniny, majonézové saláty, paštiky a zrající sýry. Pouze mléčná výživa je taky chyba, pak je v těle málo železa /chudokrevnost ,únava, akné/
Jsou kalorická jídla, kterých se nevzdávej, neboť Tě udržují ve zdraví, jako mandle, ořechy, luštěniny, cereálie / pohanka, vločky, bulgur, jáhly/ a pak jez ryby, libové maso, vajíčka. A jez hoóódně zeleniny. Vařené i saláty. A na ně nakapej citron a trochu panenského oleje. Víc si pak tělo z té zeleniny vybere.
Prostě dej se na kvalitu. Nežádoucí látky z nekvalitních potravin si tělo naředí tak, že zadržuje vodu, což se projeví u někoho i několika kily navíc.
0x
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.