Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Naučil jsem se lyžovat v roce 2006, avšak od té doby jsem 14 let nestál na lyžích, ale chtěl bych to zase zkusit, bylo to tehdy fajn a šlo mi to opravdu dobře, stačily tehdy asi 2 dny(nikdy před tím jsem na tom nestál) a jezdil jsem na normální horské sjezdovce bez problémů (ne na nějaké menší louce). Myslíte si, že to po 14-ti letech budu ještě umět a má tedy smysl si lyže půjčit?
Já se polámala na běžkách, 9 měsíců jsem byla v sádře. Dalších 25 let jsem na žádné lyže nestoupla, prostě blok. K padesátinám jsem dostala krásné carvingové sjezdovky. Z dárku jsem měla pokaženou oslavu.
První půlden na svahu byl pro mne za trest. Očiska vyvalený a samý strach. Druhý den jsem si jen postěžovala, že mi ty lyže měli dát o několik desetiletí dříve.
Jděde do toho hned Je to jak s jízdou na kole, nezapomíná se. Jak to vypadá, zimy už u nás nebudou, tak ať stihnete alespoň letošní
Proč ne.. Akorát za dva dny se naučíš leda tak nepadat furt jak hruška.. Naučit se jezdit opravdu dobře za dva dny nedá ani supertalent typu Ledecké.. V hlavě to je a jde to rychle oživit, svaly je třeba znova vytrénovat, taky to je v paměti a jde to rychleji než poprvé.. Když máš chuť lyžovat tak to smysl má (a to by mělo i když by ses učil úplně znova od nuly)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.