Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Naučil jsem se lyžovat v roce 2006, avšak od té doby jsem 14 let nestál na lyžích, ale chtěl bych to zase zkusit, bylo to tehdy fajn a šlo mi to opravdu dobře, stačily tehdy asi 2 dny(nikdy před tím jsem na tom nestál) a jezdil jsem na normální horské sjezdovce bez problémů (ne na nějaké menší louce). Myslíte si, že to po 14-ti letech budu ještě umět a má tedy smysl si lyže půjčit?
Já se polámala na běžkách, 9 měsíců jsem byla v sádře. Dalších 25 let jsem na žádné lyže nestoupla, prostě blok. K padesátinám jsem dostala krásné carvingové sjezdovky. Z dárku jsem měla pokaženou oslavu.
První půlden na svahu byl pro mne za trest. Očiska vyvalený a samý strach. Druhý den jsem si jen postěžovala, že mi ty lyže měli dát o několik desetiletí dříve.
Jděde do toho hned Je to jak s jízdou na kole, nezapomíná se. Jak to vypadá, zimy už u nás nebudou, tak ať stihnete alespoň letošní ![]()
Proč ne.. Akorát za dva dny se naučíš leda tak nepadat furt jak hruška.. Naučit se jezdit opravdu dobře za dva dny nedá ani supertalent typu Ledecké.. V hlavě to je a jde to rychle oživit, svaly je třeba znova vytrénovat, taky to je v paměti a jde to rychleji než poprvé.. Když máš chuť lyžovat tak to smysl má (a to by mělo i když by ses učil úplně znova od nuly)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.