Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Leba, Polsko kolo

Od: rosol* odpovědí: 11 změna:

prosím mám dotaz. Letos chceme jet na dovolenou do Polska Leba, Polsko (děti nechtějí do Chorvatska...)

Chceme si vzít sebou kola. Vyplatí se to? Nikdy jsem u moře v PL nebyl. Děkuji za zkušenosti

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudis*
hodnocení

1x

Já byl Mragovo Mikolajki a jezera lepší jak moře ...okolo jezer bývá cesta a lze jezdit na kole do aleluja. Samotného mě to udivilo jak tam bylo hezky ...;)

hodnocení

0x

Severní Polsko, to je samá rovina, jízda na kole podél pobřeží nebo mezi Mazurskými jezery může být příjemná.

A Lebu určitě navštivte - moje fotky: bruno2.rajce.idnes.cz/...

A také Sopoty, Gdaňsk, Westerplate...

mate59
hodnocení

0x

Leba a okolí na kolo super,ale voda v moři tam není ani v létě teplá,spíš pro otužilce.Mazury jsou krásné,bývá moc komárú.Ubytování lehce a levně seženete v soukromí.

hodnocení

0x
Dobrý večer. Přímo v Łebě i kolem Łeby se dá úžasně jezdit na kolech. Kola tam i půjčují samozřejmě, cena byla v roce 2019 cca 30 PLN na celý den. Částka to není nijak závratná, ovšem pokud máte možnost, tak si určitě kola vezměte s sebou. A je to tam úžasné. I výše jmenované části Polska mají své kouzlo. Teplota moře kolem Łeby mi vyhovuje, ale já se tam koupu i v říjnu *smich* ale jinak - jistě že je moře studenejsi nez v HR. Bacha na vítr- určitě si s sebou k moři vemte zástěnu. A určitě navštivte Wydmy ruchome.
Jó a je tam i pěkný labyrint. A také si s dětmi nenechte ujít návštěvu fokaria (Hel). Je to tulení záchranná stanice s akváriem a najdete tam i plno dalšího. A nesmí vám ujít ani Sarbsko. Je tam toho mnoho,snad nejde ani vše vyjmenovat. Nudit se rozhodně nebudete *srdce*
rosol*
05.01.20 19:41
hodnocení

super

rosol*
hodnocení

Děkuji, super ,,,jsem sehnal zde

Super! Pokud mají ještě volná místa, tak neváhejte s rezervací! V Ròzany ogròd je to úžasné! Postarají se o vás a popovídají o všem, i poradí co a kam v okolí. Večer vás nalákají na posezení a na popití *smich*
liska5

A jestli vám to vyjde, zajeďte se podívat do Gdaňska. Charismatické město! Jinak u moře často vítr.

rosol*
hodnocení

děkuji, dnes mi i psali z apartmánu, že kola mi uschovají..tak ok

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]