Nejste přihlášen/a.
Zdravím, je mi 24 a snažím se přestat kouřit. Asi 8 let jsem kouřil tak 15-20 cigaret denně, pár let celkem dost cvičím a asi 2x v týdnu chodím běhat. Poslední měsíc si zapálím v průměru tak 3 cigarety za den. Bude to mít vliv na fyzičku, a celkově na zdraví nebo je jedno jestli člověk kouří 20 denně nebo jednu, jak se všude píše?
11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
0x
Nesnaž se přestat a přestaň! Natvrdo, rovnou, nadoraz! Pak to určitě bude mít vliv na fyzičku a na tvé zdraví
Já to udělal před 27 lety a dodnes se za to chválím sám a chválí mě i moje žena.
joudic*
0x
podle me par cigaret je vzdycky lepsi nez denne chodit pesky do prace pres magistralu.
Vseho moc skodi.. ja mam rad cigarko k pivku, nekdo zase bramburky, coz jsou brambory vykoupane v louhu a osmazene v oleji.. jiny ma zase rad tatarku k hranolkum coz je jen naslehany olej. Problem nastane az clovek zacne jist denne sklenici tatarky, bramburky misto jidla nebo cigarko kazdou volnou chvili.
Vseho moc skodi.. ja mam rad cigarko k pivku, nekdo zase bramburky, coz jsou brambory vykoupane v louhu a osmazene v oleji.. jiny ma zase rad tatarku k hranolkum coz je jen naslehany olej. Problem nastane az clovek zacne jist denne sklenici tatarky, bramburky misto jidla nebo cigarko kazdou volnou chvili.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]