Na rehabilitaci mi byla doporučena videa na You tube: Úvod do posilování hlubokého stabilizačního systému Zuzana Tetkova a Matěj Šulc - ten má videa pěkná,cviky v praxi i potřebná názorně vysvětlená teorie.. doplněno 05.01.20 14:27: Mám skoliozu od dětství a teď mě začala záda zlobit. Dostala jsem se teď na rehabilitaci k jiné pracovnici, ta má stálá měla dovolenou. No a právě až tato dělala se mnou právě tyto cviky a druh masáže, který znám z pobytů v léčebně, když mi bylo náct.. Ukázala mi těch cviků spoustu, jenže za tu jednu návštěvu nejsem schopná si všechny zapamatovat, tak mi doporučila tato videa. Příště bych se chtěla dostat právě k této paní.. Tohle cvičení je super a opravdu mi pomáhá!
Na rehabilitaci doporučili videa, ale cvičit to nenaučili? To jsme to tedy dopracovali. Ano, toto je správné nepoškozující cvičení. Znám ho, Matěje a jeho kolegy, mám za sebou 20 hodin pod vedením instruktora a sama to cvičím. Přesto si dovolím tvrdit, tak jako moje cvičitelka, že dle videa to nikdo neudělá správně. Chce to aby instruktor alespoň jednou na člověka přo cvičení sáhnul, pak si člověk cvičil sám doma a po měsíci přišel cvik doladit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.