Nejste přihlášen/a.
Teleskopická sedlovka: bezproblémový chod
U obou výhodný poměr cena/ výbava.
Cena: cyklonavigace do 5000 Kč vč DPH
Teleskopická sedlovka do 3000 Kč vč DPH
Blbost, pokud máš na mobil správnou brašničku narám nebo řidítka , dáš si tam power banku a můžeš jet celý den s diplejem always on. A pokud to nevyžaduješ, tak běžně destihodinové trasy jen se záznamem případně hlasovým navigováním z mapy.cz bez problémů dám. A jezdím tak hodně často.
1x
Já mám na kolo navigaci Garmin Oregon. Je to malá vodotěsná turistická navigace. Její cena byla vysoká a za tvoji požadovanou cenu bys ji sehnal možná z třetí ruky. Obecně se turistické navigace Garmin nedostanou pod 9000Kč a to je v podstatě holý přístroj s jednou mapou.
Napájení na dvě tužkové baterie.
Protože chci mít navigaci trvale podsvícenou, tak vozím ještě olověnou baterii pod sedátkem (12V; 4,5Ah). Přes USB kabel a autozásuvku to napájím. Tímto mám zajištěno, že mi navigace vydrží v provozu třeba i týden.
Ale když si koupíš karbonové kolo, kde se hraje na gramy, tak asi těžko budeš vozit pod sedlem olověné baterie. ![]()
0x
Cyklonavigaci bych vyřešil pomocí chytrých hodinek, do kterých lze nahrát mapa (cena bude o něco vyšší, ale přidaná hodnota je nemalá...- podrobný záznam trasy vč. převýšení, průměrných rychlostí, tepů, VO2..atd, použití i pro mnoho jiných sportů). A teleskopickou sedlovku na karbonový bike, abych ho tím "znehodnotil"? Nevím, tu bych vypustil zcela..
0x
0x
Na cyklonavigaci používám mapy.cz v mobilu a fakt nemají chybu.
doplněno 22.11.19 18:55:
Mapy mám stažené v mobilu,data neplatím.
Na jabko se nedají stáhnout offline mapy.cz? To jsou mi teda věci. Jinak pánové nevím, jak byste chtěli jezdit v terénu podle navigace v hodinkách. Na záznam dobrý, na hledání trasy absolutně na nic. Jinak na Androidu používám také Mapy.cz a Locus, má je v mobilu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.