Nejste přihlášen/a.
Zdravím, před 4 lety jsem přestal hrát hokej a přešel jsem na házenou (bohužel moje základní škola mi totiž neumoňovala uvolňování na tréninky). Rád bych se k hokeji vrátil, protože mi to celkem dost chybí, ale taky počítám s tím, že to možné nebude. Hokej jsem hrál 6 let a házenou teď hraju 4 roky. Osobně si myslím, že to možné nebude sice fyzičku mám protože trénuju 4x týdně + zapasy a chodívám pravidelně bruslit a lehce si hokej zahrát, ale to už není dost. Proto se chci zeptat tady než se ptát rovnou v klubu a být hned za blbečka. Dík moc :D
Za blbečka budete určitě, protože 4 roky pauza v hokeji, se nedá už dohnat. Odhaduji, že jste nyní ve věku 15 let a to už je pozdě na návrat k hokeji. Max na vysedávání na střídačce během zápasu. Fyzička není všechno, co člověk potřebuje k hokeji. V té házené máte větší naději na to, že to někam můžete dotáhnout v budoucnu, menší členská základna a tím menší konkurence. Zatněte zuby a makejte v házené, třeba to dotáhnete do ligy, v hokeji už tu šanci bohužel nemáte, možná tak na pralesní ligu.
Hrál jsem hokej 20 let a oba synové hrájí házenou dodnes. Pralesní ligy jsem pár let pískal a mnoho zápasů bylo hezčích, než extraligové zápasy.
No..ono s tou "pralesní ligou" pozor. Byl jsem se před rokem podívat na zápas čehosi jako "okresní podniková liga"...názvy mužstev nikdo v životě neslyšel..Ale úroveň zápasu a hráčů byla velmi..velmi slušná jak po stránce technické, tak po stránce fyzické a taktické.
Samozřejě že pauza 4 roky je "propastná" a v podstatě "nedohnatelná".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.