Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je pozdě znova se vrátit k hokeji po 4 letech

Od: simon* odpovědí: 6 změna:

Zdravím, před 4 lety jsem přestal hrát hokej a přešel jsem na házenou (bohužel moje základní škola mi totiž neumoňovala uvolňování na tréninky). Rád bych se k hokeji vrátil, protože mi to celkem dost chybí, ale taky počítám s tím, že to možné nebude. Hokej jsem hrál 6 let a házenou teď hraju 4 roky. Osobně si myslím, že to možné nebude sice fyzičku mám protože trénuju 4x týdně + zapasy a chodívám pravidelně bruslit a lehce si hokej zahrát, ale to už není dost. Proto se chci zeptat tady než se ptát rovnou v klubu a být hned za blbečka. Dík moc :D

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Za blbečka budete určitě, protože 4 roky pauza v hokeji, se nedá už dohnat. Odhaduji, že jste nyní ve věku 15 let a to už je pozdě na návrat k hokeji. Max na vysedávání na střídačce během zápasu. Fyzička není všechno, co člověk potřebuje k hokeji. V té házené máte větší naději na to, že to někam můžete dotáhnout v budoucnu, menší členská základna a tím menší konkurence. Zatněte zuby a makejte v házené, třeba to dotáhnete do ligy, v hokeji už tu šanci bohužel nemáte, možná tak na pralesní ligu.

doplněno 06.11.19 10:13:

Hrál jsem hokej 20 let a oba synové hrájí házenou dodnes. Pralesní ligy jsem pár let pískal a mnoho zápasů bylo hezčích, než extraligové zápasy.

simon*
V házené hraju 1. Ligu mladšího dorostu (takže tu nejvyšší co mohu zatím hrát), ale s tím hokejem jsem si to tak myslel no. Nějakou pralesní ligu hrát určitě nechci :D to bych radši budu hrát extraligu házené kde to má větší význam. Ale dík čekal jsem to nějak tak. Je mi líto, že jsem s tím přestal.

No..ono s tou "pralesní ligou" pozor. Byl jsem se před rokem podívat na zápas čehosi jako "okresní podniková liga"...názvy mužstev nikdo v životě neslyšel..Ale úroveň zápasu a hráčů byla velmi..velmi slušná jak po stránce technické, tak po stránce fyzické a taktické.

Samozřejě že pauza 4 roky je "propastná" a v podstatě "nedohnatelná".

gjjxx
hodnocení

0x
Ahoj, rozhodnutí by si měl udělat ty, ale ne někdo. Zkrátka měl by ses rozhodnoutak co těšit baví. Ale zkusím ti taky odpověděl. Jestli by si chtěl hrát hokej vrcholově, tak to si nejspíše už propásl, ale jestli chceš hrát hokej pro srandu, tak můžeš jít do slabšího týmu. Vrcholově si Házenou, taky nejspíš propásl, ale mohl by si mít větší úspěch.HLAVNĚ SE ROZHODNI PODLE SEBE.

hodnocení

0x
Za toho blbečka budeš, pokud se v tom klubu nezeptáš. Trenér snad posoudí nejlíp, jak to s Tebou vypadá ohledně hokeje.

hh
hodnocení

0x

Tady těžko narazíš na nějakého trenéra a ostatní ani nevědí, jaký si předtím hrál hokej, možná si byl dobrý, možná ne, tak stejně musíš do toho klubu. Jestli si byl dobrý, tak tě vezmou všemi deseti.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]