Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lyžařské obleceni

Od: ruzenka04* odpovědí: 8 změna:

Syn jede poprve na hory a ze skolou. A chtela bych se zdptak jake lyzarke kalhoty a bundu. Chtela jsem koupit bazarovy ale vetsinou neuvadi vodni sloupce ani prodisnost. Oamoska rikala ze stim moc nadelam ze ona mela jen oteplovacky va taky byla na horach. Nebo ze mam koupit v lidlu. To se me zas nezda. Kdyby jen se promocil aby to meli kde susit. Mate nekdo zkusenosti. Dekuji vsem.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Dávali jsme 2 sady sjezdového oblečení. Tri roky meli vzdy ( pokazde jina chata )kde susit bez problémů, tak ted uz dávám jen jednu sadu,a pořád pohoda. Kdyby nahodou tak klidně kupte kalhoty dvoje,pro váš klid. Jinak oblečení z Lidlu neni vubec špatné. A za me na tohle první lyžování nema smysl kupovat drahé oblečení a drahou výbavu. A to poreferuji vetsinou kvalitu,v tomhle případě vsak stojím za pořízením normálních věcí. Ja jako malá mivala obyc oteplovacky a naprosto jsem byla spokojená. Teď uz samozrejme léta mam výbavu, jak se patří- ale na lyžích jsem často a to už clovek přemýšlí jinak.

id
hodnocení

4x

Tento týdem mají /měly v Lídlu lyžařské oblečení. Běžte mrknout. Něvím proč se vám nezdaj.

My z ložnice koukáme na lyžařský vlek, máme vždy celosezóní skipas, takže jsme na svahu 3 - 5 x do týdne. Máme kvalitní oblečení, ale i oblečení z Lídlu. Bundu z Lidlu po asi 15ti vyprání je třeba nainpregnovat, ale to se vás nebude týkat neboť syn z něho vyroste. Já mám z Lídlu bílou bundu a ta se pere často.

maci
hodnocení

2x
Kvalita z lidlu neni zas ta špatná. Koupila bych jednu soupravu z lidlu plus kalhoty třeba bazarové pokud předpokládate, ze bude padat.

lidus*
hodnocení

2x

Vnučka lyžuje hodně u druhé babičky má vlek za domem, ta menší loni začala, veškeré oblečení mají odjakživa z Lídlu. Nové kupujeme boty té starší, ta mladší je podědí, lyže kupujeme bazarové. U Lídlu je blbé, že musíte čekat až mají ale na jejich eschopu mají stále, tak pokud se nebojíte velikosti v klidu nakupte. Eschop je u nás problém, vnučka je dlouhá a hubená. I manžel motorkář nakupuje v Lídlu a i já mám zimní bundu z Lídlu. Nebojte se, není čeho. Chlapec má kolik let, na lyžích stojí poprve? Starší vnučka je ve 4tř. ZŠ a jelikož se neválí po zemi, není promočená. Ta mladší má 5 let, ta se trochu válí, lyžuje nerada ale promočení není nic hrozného. Hlavně kupte kvalitní ponožky, rukavice a klidně zase v Lídlu.

doplněno 31.10.19 19:51:

lidl-shop.cz/...

lidl-shop.cz/...

doplněno 31.10.19 19:55:

lidl-shop.cz/...

lidl-shop.cz/...

Pokud je větší tak toto jsou pánské. Nebojte se koupit i helmu, páteřák a vše co je potřeba.

ruzenka04*
hodnocení

Syn ma 12 ale lyzovat neumi tak predpokladam ze bude padat. A sedi ty velikosti v lidlu? Urcite nebudu kupovat 2x by tu tasku neunesl. Dekuji za rady.

id

Prosím, vypůjčte mu BATOH na záda, nebalte mu tašku. Má jen dvě ruce a v jedné bude mít tašku s lyžákama. 12ti letý kluk si unese vše, není mimino.

Ano.take se přikláním k batohu na záda,je mnohem praktičtější a pohodlnější- pro dítě. A nepůjde prece pěšky, takze klidne mu ty jedny kalhoty přibalte. A hlavne nezapomeňte na další důležité vybavení.A 12 letý kluk by měl už něco málo unést ;) na holku a na maminku velikosti v Lidlu sedi. Kolegyni na kluky- 15,10 a 6 take velikosti sedí. Me nikoliv.
lidus*

To by mě ani nenapadlo, že někdo pojede na hory s kufrem nebo taškou. Batoh unese i malé děcko a klidně ho kupte v Lídlu. Pokud máte Decatlon tak i tam se dobře nakoupí. Boty nepřipínejte na převoz do lyží. Prodává se batoh na boty a je super, vnučka ho připne k batohu na záda, je ve 4 tř. a vše si nosí sama.Pokud syn nelyžuje a nebude, vypůjčte co se dá, je zbytečné investovat do něčeho co využije jen 1x.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]