Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat zda je pozdě začít hrát basketball v 16 letech (řočník 2003)? K úvodu: Již od malička jsem vedena svými rodiči ke sportu( od mých 6 let jsem hrála aktivně házenou, ale kvůli zdravotnímu problému jsem musela před 2 roky úplně skončit) od té doby sportuji rekreačne a to mě již omrzelo, chci se věnovat aktivně sportu jako dřív... Bohužel házená mě už neláká, a ze sportů ke kterým mám vztah jsou volleyball s basketballem. Volleyball jsem též zkoušela, ale ten mě moc nenatchnul. Nevím zda je to lokalitou (Most a okolí) či věkem, ale nedaří se mi najít basketballový klub, který by přijímal nové členy v mé věkové skupině. (možná blbě hledám, ale všude mají hlavně zájem o mladší děti) Prosím Vás o názor- zda má někdo s tímto zkušenost nebo zda nevíte o nejakém klubu či skupině, která by byla ochotna přijmout mezi sebe někoho nového (z okolí). Vím že věk je jen číslo, a když se na to člověk cítí, může začít s čímkoli. Ale jsou zde i oblasti ve kterých je mnohem lepší začít v brzkém věku.
Pokud máš průpravu z házené tak určitě pozdě není V tomhle věku se už nabor nedělá ale když si najdeš klub a zajdeš za trenérem tak by neměl být problém. V tomhle věku hodně dětí končí tak budou rádi za posilu.
NIC NENÍ POZDĚ... NIKDY NENÍ POZDĚ! Hlavně to nevzdávej jdi si za tím. To nejddůležitější máš: CHUŤ, ODHODLÁNÍ ! A nehledej klub, který dělá nábor /ty se opravdu dělají pro žáčky a předžáčky/, ale prostě jdi tam, kde se basket hraje, určitě je v okolí klubů víc/ a tam se zeptej. Určitě tě nikde neodmítnou. Tak hodně úspěchů, hodně radosti !
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.