Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny rádce. Při úklidu jsem našel dva starší, ale téměř nepoužívané batohy. Hodily by se na turistiku, ale nevím, jestli jsou pánské, dámské nebo se to nerozlišuje. Ten červeno-černý bych odhadoval na dámský, ale nemám v tom přehled. Podle čeho se orientovat kromě barev? Díky za radu.
To je jako říct, proč by chlap nemohl mít naušnici. Já bych ten červený nenosil. Nelíbí se mi (dámský asi bude).
Většina společnosti vnímá odlišnosti, ale některé unisex věci odlišné věci smazávají (tvary,barvy)
Zasebe mohu říct, že jsem nosil na sš dámské digitálky a nestěžoval si. Líbili se mi a hotovo
No, záleží jakou turistiku máš v zámyslu. Jak už tady padlo. Nemá to odvětrané záda. Budou to staré školní batohy. Ten červený asi pro holky, a ten druhý pro kluky.
To co si máš vzít na sebe, jestli červený, nebo černý záleží na tobě a na tom, jak se budeš cítit s daným batohem.
Co se týče turistiky, tak ti na rovinu řeknu, že jsou to batohy na houby. Ale jak jsem řekl. Záleží co chceš provozovat za turistiku.
Je to na tobě.
Batoh by měl mít odvětrané záda, aby jsi se nepotil jako kůň. A měl by mít vychytávky které chceš aby měl. Záleží kolik litrů potřebuješ.
Jsou batohy za tisícovku a jsou taky batohy které jsou za desítky tisíc korun. Jsou batohy, které můžeš jedním tlačítkem odhodit...
Já mám tři druhy batohů. Volím podle toho, co chci danou dobu dělat. Pokud jdu na jednoduchý výšlap, tak beru do dvaceti litrů batoh. Pokud jdu na víkend pryč, tak mám padesáti litrový batoh. pokud mě čeká delší pobyt, tak mám i větší. Záleží.
Musím ale vědět na co to chci a jaké turistice se chci věnovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.