Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mohl jsem zhubnout kg tím, že jsem byl na WC?

Od: eg odpovědí: 6 změna:
Vážím se vždy ve čtvrtek a už několik měsíců žiju zdravě. Tentokrát jsem ale chtěl vidět progres už v neděli. Zhubl jsem přesně o 1 kilogram. Včera jsem vypil vody stejně, jako pijí každou sobotu. Vždy 1 1,5 litrovou láhev a ráno čaj. Napadlo mě, že by to mohlo být tím, že ve čtvrtek ráno si dojdu na malou. Tentokrát jsem šel i na velkou. Vážím se vždy ráno v pyžamu. Mohlo by to být tím, že jsem byl na velké? A mohu se vážit 2x týdně nebo jednou, jak jsem to doteď dělal? A má váhu pravdu, zhubl jsem 1 kilogram nebo to je něčím jiným?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

To jsi nezhubl, to ses pouze vy*ral*smich*

A s tím vážením to nějak přeháníš. Přehnané sledování chování vlastního těla není dobré pro psychiku!

doplněno 27.10.19 21:26:

@wamp: Dík *palec2*

hodnocení

0x

Bude to tou návštěvou wc.

lidk
hodnocení

0x

Ano, je to tak. Lidské hovno může vážit 1 kilo. A na vážení není žádný zákon, zda se vážit jednou týdně nebo vícekrát týdně. Takže se můžete vážit i jednou denně a nic se vám nestane.

hodnocení

0x

*alene* Co k tomu dodat?! Nechte si to patentovat, vidím v tom velkej potenciál. Tohle překoná snad už jen hláška: Recept je prostý: "Na kilo hoven kilo cukru." (Život a neobyčejná dobrodružství vojáka Ivana Čonkina)

mak*
hodnocení

0x

Zhubnout ne, ale ubrat na váze ano. To co vyloučíte samozřejmě něco váží a o to jste pak lehčí, ale pak se zase najíte a jste tam, kde jste byl.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]