Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jake cviky s vlastni váhou byste doporucili?

Od: muminek odpovědí: 3 změna:
par nejlepsich cviku s vlastni vahou. diky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

al
hodnocení

2x
Ahoj s vlastní vahou jsou nejlepší tyto cviky : kliky, shyby, dřepy, žabáci, angličáky, vznosy, a samozřejmě různé varianty těchto cviků, kterých na youtube najdeš stovky :) pak ti doporučuju kouknout se na cviky na gymnastických kruzích

youtu.be/... a

youtu.be/...

korba
hodnocení

0x
Nechces svaly? chces byt dalsi paratko ktere kazdy "zlomi" jak nic? bud srab cvic s vlastni vahou a nebo bud CHLAP a jed s cinkami TEZCE! doporucuju kanal mistra Filipa Grznara
muminek
hodnocení

Cviky s činkami jsou dobré, pokud nechcete posílit celé tělo, ale sval po svalu. Jsou to izolované cviky. Navíc mi není 21, nedokončil jsem růst a mám měřit 190 centimetrů. Tudíž si nechci zničit kosti s činkami a nedosáhnout maxima výšky. Neříkám, že pro dospělého je to špatné, ale lepší je vyrýsovaný silák než objemný slaboch, který působí, že má svaly.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]