Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je lepší na břišní svaly prkno či sedy-lehy?

Od: balboa
Co je lepší na posilování břišních svalů? Během prkna mě bolí vždy jen ruce. Nikdy jsem nepocítil bolest břicha, je to správně? Nedělám chybu, že bych například neposiloval břicho, ale jiné partie? A sedy-lehy myslím ty zkrácené. Ty klasické mi způsobují bolest zad. Hodně jsem o tom četl. A také samozřejmě vím, ze plank - prkno je také dobré na spalování kalorií, zatímco sedy-lehy pouze posilují sval, a to malý.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Kde Tě bolí ruce? Jestli ramena, tak je to v pořádku. Dávej si pozor, abys neměl zadek moc vysoko ani nízko. Zkus se na to břicho víc soustředit, zatni ho. Jde taky o to, jak dlouho ho držíš? Třeba máš ruce slabší než břicho. Zkus dělat prkno, chvilku se protáhnout a pak sedy-lehy (to poznáš, jestli už bude břicho unavené).

vernon
hodnocení

0x
Sedy-lehy ne. Zkracovačky.
balboa
hodnocení

Vždyť jsem psal zkrácené sedy-lehy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]