Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Může se povislá kůže objevit u hubnutí 10 kg?

Od: ohar odpovědí: 4 změna:
Pokračuji již několik týdnů ve zdravém životním stylu a lehkém posilování (prkno, poloviční sedy-lehy, kliky). Zhubl jsem již 4 kg a hodlám zhubnout ještě takových cca 9 kg. Mohli by se objevit potíže s povislou kůží, anebo to hrozí při hubnutí v daleko větších číslech?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kepler*
hodnocení

0x

Záleží na tom z kolika kil startuješ. Ztráta 10 kg ze 120 se myslím takto neprojeví. Stavy, kdy člověk vypadá jako vykradený ruksak, jsou běžné třeba když člověk rychle přejde z morbidní obezity do stavu "twiggy". :-D No, trošku jsem to přehnal, tvůj případ to asi nebude.

hodnocení

0x

Na vojně jsem zhubl za 3 měsíce 22 kg a kůže mi nepovadla. To se týká spíš takových případů, kdy člověk zhubne mnoho kg za rok u extrémních vah. U nich je už kůže vytahaná a musí se operativně odebrat.

pavelpavel*
hodnocení

0x

Nemyslím a navíc pokud k tomu dochází postupně a pomaleji, tak vůbec ne.

id
hodnocení

0x

Zde záleží kolik je vám let. U 25 letého kluka postupné hubnutí + cvičení nezanechá následky, u 50ti letého už to znám bude.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]