Nejste přihlášen/a.
Dobrý Den, potřebuji poradit ohledně problému v levém koleni, když jdu do dřepu dole v hlubokém dřepu mi vždy pohne nějaká kůstka. Děje se to přesně pod kolenem z vnější strany, tato kůstka mi každý dřep cukne, jestli někdo ví o co kráčí budu moc rád za radu. Chápu že nikdo není vševědoucí, odpovědi typu : proč to vůbec píšeš dojdi si k někomu kdo se na to specializuje, nebojte se pokuď nenajdu důsledek rozhodně někoho takového navštívím. Díky
Popravdě ti nedokážu říct, co to je a to ani kdybych znal veškeré podrobné informace o tvém stavu. Odborník nejsem. Nicméně vím že příčina může být jakákoliv a že zaleží na spoustě faktorech:
1. Jak dlouho cvičíš
2. jak dlouho děláš hluboké dřepy
3. s jakou váhou cvičíš
4. nezvýšil jsi v poslední době váhu?
5. jakou máš techniku
6. pohyb kolen během dřepu
7. jakou máš mobilitu
8. pohyb kotníků a chodidel při dřepu
9. jaká je tvá strava
10. máš dostatek minerálů?
a určitě by mě napadla spousta dalších věcí, tohle jsem jen vyplácl během minuty.
Co tím chci říct, že těch faktorů je tu opravdu celá řada a pokud to cítíš tak, že bys to měl raději řešit, tak si najdi nějakého trenéra anebo sportovního fyzioterapeuta, kteří ti budou na takovéto otázky schopni odpovědět. Můžeš zkusit zajít i na ortopedii ale počítej s tím, žetě maximálně na RTG (a to zadku) a řeknou aby sis dal pauzu se cvičením.
Přeju hodně štěstí a děj o sobě pak vědět! (y)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.