Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyhřivané rukavice - zkušenosti

Od: rotorod® odpovědí: 4 změna:

dobrý den

máte někdo zkušenosti s vyhřivanými rukavicemi? jestli to fakt hřeje tak jak píšou, jeslti výdrž je skutečná jaká se uvádí, jaké by jste doporučili nebo naopak čemu se vyhýbat,...

P,S, chci to na lyžování

díky za info

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Obávám se že nepomohu tak,jak by jste potřeboval. Já mam motorkářské Saviory a naprosta spokojenost. Ovsem na lyže těžko *smich* ale moje mamka má Zanier. Psali ze vyrobeno v číně, ale ma je už druhý rok a zatim bez nejmenších problémů. Výdrž dle zvolené teploty je 2,5 az fakt 7 hodin. Na lyžích je mela jen asi 8 krat.jinak je nosí bezne na prochazky po horách, nebo na takove ty ruzne zimní akce.
hodnocení

proč saviory na lyže těžko? a ty zanier ty jsou hrubé? jsou voděodolné?

Nu,protože nevím jestli ty Saviory vyrábějí i pro zimní sporty, a nechci Vám zde radit něco, co třeba na lyže nebude pohodlné. A ty Zanier - vím, že vyrábějí více druhů. Mamka ma vetruodolne a vodeodolne a rikali, ze jsou i otřesu odolné. jsou kožené a i s nějakou jejich patentovanou textilkou a membranou. Mají také vystuze mezi prsty,palcem a malikovou hranou.a jsou hladké. Dobijí je pres usb nebo normalne nabijeckou. Ale jsou prý úžasne teplé i sami o sobě. Nemam vyzkoušené- mám ruku jak dřevorubec.Zanier Heat Zx. V nabídce byly tehdy i s goretexou textilkou. A delali i palčáky- taky vypadaly fajn, ale mamka chtěla hybnost.
Koukala jsem na ty své. Možná by také šli na lyže. Jsou hladké a jemné. Kombinace kůže a softshell. Ale nejsou tak hezké jako ty Zanier.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]