Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mam problém

Od: hazenkarka* odpovědí: 17 změna:

Ahoj,

Skoro půl roku hrají házenou a teď pojedu na soustředění. Bojím se tam jet, trenéři jsou příliš přísní a bojím se mích spoluhráčem. Spíš se tréninků vyhýbám,protože mi to VŮBEC nejde a k začátku školního roku bude turnaj na zahájení sezóny... Můj první turnaj jsem hrála proti klukům a byla to katastrofa a od té doby se bojím hrát... Někdo něco poradit?

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
A kdo tě nutí tu házenou hrát? Pokud mi to nejde či nechci tak to nedělam nee
Promluv si s rodiči a spolu najděte aktivitu co tě bude bavit

hodnocení

0x

Co promluvit s rodiči a změnit sport?

hazenkarka*
hodnocení

Házená mě jako sport baví...

Změnit oddíl?

hazenkarka*
hodnocení

Hm to máte pravdu

hodnocení

0x

Radím si najít jiný sport.

asd1
hodnocení

0x

Když tě to nebaví tak to nedělej.

Jinak pokud ti něco nejde, tak naopak musíš makat víc než ostatní a vydřít si to. Spousta lemplů bez talentu makala a dosáhla lepších výsledkú než talentovaný který se ale jen vezl a moc se nenadřel... Prostě co ti nejde tak trénovat nejen na tréninku ale i jinde tak dlouho dokud se to nenaučíš a nenechat se rozhodit že ti to nejde hned..

liska5
hodnocení

0x

Kolik Ti je let? Třeba jsi ještě nedozrála k těm tvrdým zápasům. Zatím choď běhat a házet někde sama o zeď nebo s kámoškou. Přihrávky a střelba se rozvíjí třeba i při vybíjené. Pak se tam třeba vrátíš, až se budeš cítit zdatnější. Mezitím si můžeš číst pravidla, abys na hřišti "nebloudila".

pavelpavel*
hodnocení

0x

Zdravím jesli ti to pomůže nevím, ale kdysi jsem hrál za "B" a byla to dobrá hra i treninky. Když jsem pak viděl co hraje "A" tak to byla jiná kvalita a tam se bohužel trenuje jinak a víc a ti lidé jsou už fakt profíci. Také jsem pak hrál za áčko a tam se nemůžeš cítit jako béčkařka. Tam musíš něco předvádět. Takže bud hraj dál někde kde je to mírnější, nebo nevím prostě. Házená je skvělá a mě vždycky fascinovalo áčko jak bylo sehrané a věřilo si. Tak do toho.

hodnocení

0x

Vyhýváš se tréninkům a divíš se, že Ti to nejde? *zed*

Trénink dělá mistra. Sám od sebe se to člověk hrát nenaučí.

Takže bych radil začít víc trénovat. Nejen v klubu, ale třeba s kamarády, kamarádkami. Můžeš trénovat podání, vybírání podání, nahrávky a tak.

gotrekuzagary, píšeš: podání, vybírání podání, nahrávky a tak... opravdu jsi už někdy viděl házenou? Nebo jsi jenom plácal přes síť nebo přes provaz?

Bože... no tak jsem si popletl házenou s volejbalem... *zed*

Ukřižujte mne za to... *smich2*

Dalmácie, jako decimálně, hlavně radit!*haha*

Bože... vždyť až na to podání a jeho vybrání to přece platí...

Ukamenujte mě. *mir*

hodnocení

0x

Milá házenkářko! Píšeš, že tě to baví. TO je důležité! Buď ráda, že jsou trenéři přísní: kde jinde se to naučit, než na tréninku. Mimo tréninky se trochu starej o svoji fyzičku, házená potřebuje rychlost a obratnost, takže nějaké dvacetimetrové sprinty a opakovat je. Na hřišti taky neběháš v kuse celé kilometry. Hrál jsem házenou od 3. třídy, pak přišly i jiné sporty. Hlavně vydrž a nenech se odradit, za rok můžeš být ne dobrá, ale výborná! V kterém kraji ten tvůj oddíl je? Buď ráda, že můžeš na to soustředění. A nauč se těšit se na příště, může být jenom líp!

lidus*
hodnocení

0x

Dcera hrála závodně volejbal do chvíle než řekla, ŽE NA SEBE NENECHÁ ŘVÁT STARÉHO, UPOCENÉHO TRENÉRA co byl v mládí výborný hráč ale to už bylo. Hrála si dál rekreačně. Vnučka začala s atletikou ( běh 600m a skok do dálky) moc ji to bavilo do té doby než ji ve třetí třídě strčili do výborného oddílu kde to byl jen dryl a řev, každý víkend závody. A tak si naše rodina hraje co chce, kdy chce, asi špatně ale ráda.Dělej věci pro radost a ne proto, že musíš mít výsledky a nechat se týrat.

houbes*
hodnocení

0x
Pokud je to tak, že tě ten sport nebaví zkus začít něco jiného. Např. Volejbal basketball, tennis. Budeš sportovně nadaná takže no problém.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]