Nejste přihlášen/a.
Prosím o názor vás, kdo máte něco společného s prodejem batohů, reklamacemi apod.: Koupila jsem po internetu batoh, na fotce je vidět širší látka na zádech, na spodním okraji nadrhnutá k dýnku. I při zcela naplněném batohu zůstává na zádech fald, který mě osobně (mám bolavá záda) tlačí. Poslala jsem batoh zpět na výměnu se žádostí o proplacení poštovného, teď mi volali, že vyzkoušeli 20 batohů a všechny to mají stejně. Tudíž prý nejde o výrobní vadu, ale je to normální výrobek a poštovné mi nevrátí. Peníze za batoh mi pošlou (odstoupení do 14 dní). Kdo má pravdu? Díky.J.
Děkuji za Váš názor, jen ještě upřesním: To není samotné plátno, pod ním je tuhá výztuž a ta látka na ní je širší, než podklad, takto je to napevno přišito, nejde to narovnat. Kdyby to bylo jen plátno samo o sobě, pak máte zcela pravdu, že to bude dělat různě záhyby. ale toto je pevný panel z několika vrstev, plátno je ta horní vrstva.
Poštovné mi nikdy při reklamaci neuhradili. Jinak, zkusila jste si na batohu zkrátit ramenní popruhy.. Pak by se změnila výška místa, které nasedá dole na záda. Jinými slovy, možná, že by batůžek sedl bez problémů na vyšší postavu.
sice to neni rada k tomuto, ale kupujte si batohy Osprey, jsou to nejlepsi batohy, jsou drahe, ale maji dozivotni zaruku. Mam uz nekolik let 2, Osprey Farpoint 40 M/L (40L) splnuje pozadavky na prirucni zavazadlo + maly Osprey Daylite Plus 20L na mensi vylety na miste (a jako laptopovy, abych splnil limity 7kg, ale nikdy ho po me nechteli sundavat, ikdyz dohromady to melo daleko pres limit 7kg), ten maly lze pripasat na ten velky chranicima popruhama, oba maji i kapsy na laptop. Uz se mnou procestovaly kus sveta. Ikdyz jsou zapasane do sebe a vazi to 10-12kilo, da se s tim chodit 5h po letisti bez sundani, aniz by me bolely zada
Děkuji za ochotu, měla jsem na sobě několik Osprey batohů, ale nějak mi buď neseděly (dámský na mě je úzký, v pánském typu - pomáhala mi vybírat prodavačka - zase byly moc široké ramenní popruhy a tlačily do krku. Už jsem měla vybraný Nova 33, ten seděl, a vyhovoval by velikostí, ale když jsem se viděla v zrcadle, jak vystupuje hluboko do prostoru, tak jsem ho zas vrátila ...to bych byla na obtíž v obchodě i v autobuse (nosím ještě trekové hole jako oporu, jsem trochu "neskladná"). Další Flare 22 - ten seděl jen s malou zátěží, už jsem ho i koupila, ale když jsem ho doma naplnila vším, co na cestu potřebuji - jednak byl celkem malý a pak se popruhy více napnuly a trochu začaly zase zařezávat jak se trochu více natáhly (jsou jen síťované uvnitř s pěnovkou, dost pružily, že jsem i měla strach pořádně zatáhnout, abych je zkrátila). Ani ta náplň nebyla tak těžká, bylo to v limitu. Tak jsem ho zase vrátila, asi by nevydržel tu zátěž, když ho pořád sundávám a navlékám a utahuju často popruhy(autobus, obchod, někdo volá, tak lovím telefon, pak doma klíče...) Škoda, teď mám doma na vyzkoušení Boll Trail Hed 26 i 32 a asi si jeden z nich nechám, i když jsou těžší než Osprey. Bohužel když má člověk problém se zády a je už starší, hůř se vybírá. Chodím s batohem všude a pořád, tak musí opravdu sedět.Ten letištní jsem viděla, líbí se mi, ale my spíš jezdíme vlakem, nelétáme. Ale děkuji.
Pokud dobře rozumím, tak Vám pošlou peníze zpět, protože jste odstoupila od nákupu ve 14 denní lhůtě. Poštovné bych oželela, protože to jen zbytečné handrkování a ztráta času. Nedokážete jim to, že to je vada jejich výrobku. S tím bych se já spokojila a příště si šla koupit batoh přímo do obchodu, kde bych si ho mohla vyzkoušet. A vyhnula bych se této značce, protože když jsou všechny jejich výrobky stejně ušité, tak tam vada ve střihu, nebo ve zpracování bude. Ono se to podle fotografie těžko posuzuje, to si ho musí člověk na ta záda dát a pak teprve zjistí, jak mu batoh "sedí". Celkem si dovedu představit, že tam ten šev tlačí.
Děkuji všem za odpověď, asi to poštovné opravdu nechám plavat, spíš mě ještě napadlo, jestli nekoupil obchod celou vadnou sérii jako 2. jakost a ve své nabídce to neuvedl, protože ho prodává za poloviční cenu jako výprodej. Ale to se nedozvím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.