Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dlouho denně cvičit břicho?

Od: sword® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den mám tento dotaz pokud budu cvičit cviky na břišní svaly jak dlouho by mělo probíhat cvičení denně, aby to bylo znát. Děkuji za odpověď

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Ani počet opakování nejde jednoznačně říci. Někdo si vystačí s polovinou, protože je provádí poctiveji a pomaleji. Nejsnazší je to do křečí, že další už prostě moc bolí. Nevím v jaké jste kondici, tak ze začátku opatrněji.
Nesnažte se je dělat rychle, k ničemu to není. Naopak svaly tyrejte.
doplněno 21.07.19 06:08: Doplnil bych, že pokud je účelem shodit tuk na břiše tak břicho primárně necvicte! Je to malý sval, který toho tolik nespali a dost těžké cvičení. Raději méně jídla a procházky či běh. Pokud jde o zpevnění břicha pak samozřejmě ano.

pavelpavel*
hodnocení

2x

Máš toho plný internet a youtube. Žádné svaly se necvičí denně a pokud ti jde jen o břicho, tak ho cvič také jen obden tedy po - st - pa - ne

hodnocení

0x
Pokud chcete shodit tuk, cvicte cele telo, kazdy den neco jineho.
Pokud chcete zpevnit bricho, cvicte bricho obden.
My jsme si na treninkach boxovali a kopali nejen do bricha, ale i do zeber, abychom zvetsili odolnost proti kopum napriklad. Ziskate i pevnost, i reflex.

vernon
hodnocení

0x
Zprkni se. Komplexní statický cvik, který mně za čtvrt roku razantně zpevnil celý trup...
P.S. Hlavně žádné sedy-lehy!
junkers*

verono: A proč ne sedy-lehy? Já jen že, když řeknu "určitě nebrat Forda, tak řeknu taky proč nebrat Forda".

Sedy lehy jsou náročné na provedení, dají se z toho pořídit bolavá záda. Je to značně demotivující cvik. Raději bych doporučil sklapovačky. Je to podobné, stejně efektivní a značně lehčí na provedení (alespoň se mi to tak zdá).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]