Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupě kola

Od: ruze® odpovědí: 2 změna:

Dobrý den.Chtěla bych si koupit kolo Leader Fox Region Lady abych mohla občas jet s kamarádkou vlakem a zpět na kole,mám elektrokolo a to je do vlaku těžké (25 kg.) ale zarazilo mně že udávají počet rychlostí 7,to znamená u pedálů jedno kolečko a vzadu 7 koleček.Na starém kole jsem měla 3x7.Nevíte někdo jaké jsou jízdní vlastnosti kola jen se 7 rychlostmi? Do většího kopce ho asi stejně většinou vytlačím :--)) .

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Jízdní vlastnosti budou stejné, jen do kopců budete tlačit. Ten výhodně zprůměrovaný převod, kdy menší ozubené kolečko vpředu a to největší vzadu jsou téměř stejně velké, tam bude chybět.

hodnocení

0x
S jedním talířem bych kolo rozhodně nekupoval. Nevím, kolik to vyhlédnuté kolo stojí, ale nějaký author popř kolo z decathlonu apod se dá pořídit za rozumný peníz taky. Na občasný výšlap nepotřebuješ kolo za 40 tisíc, jak budou někteří znalci tvrdit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]