Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Komerční přestávky

Od: miluska* odpovědí: 10 změna:
Dobrý večer,měla bych pár dotazů ohledně MS v ledním hokeji.Jelikož zrovna mne tyto věci moc neberou,tak jsem se chtěla na něco zeptat.Dostali jsme úkol ve škole,abychom počítali „Kolik komerčních přestávek je za celý zápas,kolik jich je v jedné třetině(+v jaký čas jsou) a jak dlouho trvají,co se v nich nejčastěji nachází za reklamy".Já totiž nebyla po celou dobu,kdy se odehrávalo MS doma, takže jsem si to nemohla nějak zjistit (k tomu se nám stalo něco s televizí).Byla bych ráda za odpověď nějakého fanouška ledního hokeje, protože na internetu toho moc nenajdu.Předem děkuji moc:)

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lmgify
hodnocení

1x

Na Uložto ( ulozTEČKAto/hledej?q=hokej ) je pár dlouhých záznamů z MS. Třeba obsahují i reklamní přestávky. Takže stáhnout, v přehrávači přeskakovat hokej a zastavovat se na reklamách :-D

hodnocení

0x

Komerční přestávky jsou dvě za třetinu. Na zimáku se uklízí trošičku led, nic moc velkýho, jen u branky. Čas není přesně daný, záleží podle průběhu hry. Ale dá se říci, že bývají tak v sedmý a čtrnáctý minutě třetiny. Nesmí být třeba po zakázaném uvolnění.

miluska*
hodnocení

Děkuji moc za odpověď:)A nevíte,co se tam nejčastěji objevuje za reklamy?:-D

Pořád to nesleduji, ale často reklamy co mají jakousi souvislost s hokejem. Partneři a majitelé klubů, sponzoři Extraligy atd. Samozřejmě i klasickž reklamy na věci bez nich by jsme nedokázali žít.

Ano, v prvé řadě jsou to reklamy sponzorů a partnerů soutěže či TV přenosu, jak píše jenyk. Ty ostatní reklamy jsou převážně cíleny logicky na mužskou část populace. To znamená auta, elektronika, chlast, případně pánská kosmetika atd, reklamu na řasenku která zvětší objem o 99,32658% nebo tampony s ultraabsorbcí, které nasáknou i celej mácháč tam rozhodně dávat nebudou :)

Auta (hlavně Škoda Scala), chlast (stará myslivecká) a další si z hlavy nevybavím :)

@mikihans No vidíš, taky tě mají zpracovaného, když ti ty značky vryli to hlavy :)

Bývají to reklamy, které zajímají muze: alkohol, auta, přípravky na erekci, pánská kosmetika a tak.
Tak párkrát jsem je během hokeje viděl, že ano :D Scalu si pamatuju, protože zpívané "scala-la-la-la-lá" mi přišlo úplně debilní, a mysliveckou díky citátu "byli jsme a budem", což byl shodou okolností název výstavy, kterou jsme chvíli před tím než začal hokej zahájili *smich*

hodnocení

0x

Ohledně obsahu letos: Škoda Scalalalálalá, Bohemia chipsy v jednom dresu, Tipsport lev, který se nebojí zařvat, Dražický štřízlík bojler OKHE ONE, Cocacola to rozehrála s chutí, Mistrovství ze katrýho mrazí Jagermeistera, Nějaký pivo (nevim jaký) vydrželo ve dvou stupních sedm dní v týdnu, víc nevim, musel bych pohledat

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]