Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výsledky cvičení při špatné stravě

Od: ala* odpovědí: 9 změna:
Dobrý den, už delší hlavou mi vrtá v hlavě taková otázka. Je možné udělat třeba za den 200 drepu, přitom se nestravovat správně zdravě(bílé pecivo, sem tam sladkosti,... ) a stejně budou výsledky? Jde mi o ten zadek, aby se vytvaroval, zvedl a zakulatil. Prosím odpovídejte pouze na otázku. Dost mě to zajímá, protože jsem slyšela, že když fakt někdo dělá každý den poctivě 100-200 drepu a přitom ji jak prasatko, že to má stejně výsledky:D . Děkuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

figurek*
hodnocení

3x

no nevím. Nám trenér kdysi povídal, že dřepy jsou cviky na kolena. Můžu potvrdit, že po stovce dřepů hučí v kolenech a ne v zadku.

Zde rada mojí ženy : Jestli chcete mít pěkný zadek, pak je lepší jezdit na kole a cvičit na rotační plošině Rotana, zvané zadkovrťka.

kubaa

Tak to jste asi neměl moc dobrého trenéra lol

hm*
hodnocení

0x

Taky bych řekl, že dřepy ti spíš odrovnají kolena a posílí stehna. Na zadek asi budou účinnější jiné cviky.

hodnocení

0x
Já vytvarovala zadek drepy,bez změny stravy. A krasne to pomohlo i na stehna.a to doopravdy.a na bricho leh sedy.

tomaslad*
hodnocení

0x

Na zadek jsou nejlepší bulharské dřepy, tzv. bulhary

liska5
hodnocení

0x

Martin Maxa jich udělal naráz 2000. To nezkoušejte.

I po té stovce vás budou ještě dlouho bolet kolena. Ono záleží na postavě. Někdo nedělá dřepy žádné a mají v rodině solidní figury. Já bych dřepy nevydržela, spíš bych hrála nějakou kolektivní hru, kde se ty partie namáhají, jako florbal, fotbal nebo gymnastiku či bruslení na inlajnech.

liska5

Špatná strava / cukr, bílá mouka, mnoho mléčného, uzenin a umělin/ neznamená jen to, že se budou ukládat špeky, ale taková strava zakyseluje a Vy tu trochu dobrých minerálů určených pro zuby a kosti budete spotřebovávat na neutralizaci té kyselosti. Při špatné stravě Vám mohou chybět bílkoviny na tvorbu svalů a krve, když místo masa se zeleninou budete na výživově prázdných rohlících, crossantech a bábovkách. Budou Vám chybět oleje ze semen a ořechy, jako nositelé minerálů a vitamínů, když si dáte tukové polevy, levné čokoládky, paštiky, laciné uzeniny a syntetické margaríny. Naopak si jimi zatížíte ledviny a játra. Budete mizerně trávit a špatně se zbavovat metabolitů při nedostatku vody a vlákniny /ovoce, zelenina/...

vernon
hodnocení

0x
Dřepy posilují kvadricepsy v nohách, v žádném případě ne hýžďové svaly. Ale musí se provádět správně, aby se neničily kolenní klouby. Vyvážená strava s tím nemá co do činění...

michalverner
hodnocení

0x

Po 200 dřepech denně budete mít za čas stehna jak chlap.To bude ten výsledek.Pokud chcete vypadat jak chlap tak proč ne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]