Nejste přihlášen/a.
0x
Nazdárek,
do Olpranu opravdu neinvestuj, pokud si za čas nebudeš kupovat kolo lepší. Zkus kola značky Acstar. Nejsou tak drahé jako Authory, ale kvalita je srovnatelná. Přeji šťastnou ruku při výběru. ![]()
0x
Za prve muzu rict, ze jsem jeste ted rad, ze jsem ho vzal
Proste a jednoduse, cena kola byla asi o dva az ctyri tisice levnejsi nez kola s ekvivalentni vybavou (jenom ty kliky staly v ty dobe pres tri, tzn. temer polovinu ceny kola!)
Takze bych urcite doporucil mrknout do Makra - ted jsem koukal, ze tam zase neco zajimavyho meli (chce to ale poradne probrat, obcas tam nabizej kola se slusnejma mechanickejma koutoucema ale SISkovou prehazovackou :/ )
Na druhou stranu bych se vyhnul vsem ostatnim marketum! Hlavne Tescu a Hypernove. On i ten nakup v Makru bych radsi delal jenom jestli do toho trochu vidis, nebo mas nekoho kdo to s tebou okoukne - kola nejsou dokompletovany, treba pedaly jsem si musel nechat dat z jinyho kola, protoze se jim proste jeden ztratil
Za druhe - kvalita kola je vyborna, ram vahove akorat, tuhost dobra, komponenty mluvi samy za sebe - nic se nese*e, vse drzi, standardni udrzba. Jediny co planuju je casem vymena tech brzd, ale to spis z estetickyho hlediska (Alhongy jsou fakt sileny - svary jako prase
Kdyby neco, tak klidne napsni maila, zkusim poradit.
PS: tech sedm osm je absolutni limit? ono by se mozna vyplatilo se i treba trochu zadluzit a vzit neco z ty cenovy relace lehce pod deset - prece jenom je tam sortiment bohatsi. Nerikam ne Olpranu, ale vim ze ten muj je spis svetla vyjimka.
Ahoj.
Olpran Extreme Disc pořídíš přímo na WWW. Olpran za 8 181,00 Kč. Na fotkach vypadá opravdu krásně, jenže ty ho asi budeš chtít spíš na ježdění, než na koukání. Já sám mám kolo Author Clasic už asi čtyři roky, a nemůžu si na něj stěžovat. Takže bych doporučoval raději kolo Author, ale jsou to Tvoje peníze a konečné rozhodnutí je na Tobě. U kola které máš vyhlídnuté, se mi nelíbí dvě věci. U pedálů je napsaná poznámka že jsou z ocele potažené plastem, a za druhé je tam řazení revoshift, to znamená v otočných rukojetích. Toto řazení má Author již u těch nejlevnějších modelů, takže to asi nebude nic moc. Měl by sis taky hlavně ujasnit kam a kudy budeš na kole nejčastěji jezdit. Například na silnici se s horským kolem docela nadřeš, tam a taky v lehkém terénu by byl vhodnější treking
Jinak asi okouknout ruzny akcni ceny. Ale doba na nakup neni uplne stastna :/
Druha vec co me napadala - Mountfield prodava Madisony a Heavy Tools (oboje docela pekny kola) a mel nejakou silenou akci ze k tomu nabizel GPS od Garmina, tak treba jestli by nebylo zajimavy to
0x
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.