Nejste přihlášen/a.
Ahoj. Mám ráda vybíjenou a vždycky když někoho trefím, tak mám velkou radost, ale problém je. Za 1: neumím dávat tvrdé rány, neumím ani přehazovat přes hřiště a ani moc mířit na cíl mi nejde. A za 2: s holkama s kterými hraji v tělocviku, tak to je těžký, protože spousta z nich jsou v tom fakt dobré a jedna si vůbec nebere servítky a napálí to do tebe, ať se ti stane cokoliv. Takže se u té vybíjené občas dost bojím, abych odešla v pohodě a se zubama na správném místě :D Párkrát si procvičuji rány doma s věcmi, nebo trénuji s bratrancem, ale to není ono. Nevím ani, jestli to dělám správně a tak se ptám, jestli neznáte nějaké praktiky, jak se dobře naučit házet a mířit na cíl. Třeba to je jen o cviku, co já vím. Nejhorší je, že učitel nás teď za to začíná známkovat, takže o důvod navíc se to naučit.
Techniku hodu asi znáš, ne? Jestli házíš pravou rukou, tak levou nohu dopředu, levou rukou si ukaž směr, trochu se zakloníš dozadu, kolem hlavy jde nejdřív loket ... pak už jen trénovat. Zkus také vybíjet outovým hodem. S bratrancem si házej na velké vzdálenosti, aby ses naučila přehodit hřiště. Pak si dávejte rány. Miř na nohy, hůř se to chytá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.