Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer všem,
chci se zeptat, zda má někdo zkušenost se cvičebním strojem AB CIRCLE PRO. Nejsem líná tlusťoška, ale pravda je, že bych po porodu potřebovala něco udělat s břichem. A přiznávám, že do lehsedů se nepřinutím ani za nic
Vyhodím peníze, když ho koupím, nebo mi k něčemu bude?
Díky.
se nepřinutím
V tom to myslím ale je. Fungovat to jistě bude, sice nevěřím na pekáč buchet za tři minuty denně a pár týdnů, ale lepší než nic. Polkud to neskončí jako pod postelí nebo komoře uložené 3 tisíce, proč ne.
Ani já nevěřím na buchty, nicméně ani po nich netoužím Stejně tak paní z reklamy nevěřím, že ze sta kilo zhubla na šedesát pouze díky této mašině (pokud vůbec někdy 100kilo měla). Nepotřebuju nijak výrazně hubnout, postačí tak 3-4 kilíčka na správných místech. Jenže ty lehsedy, to je nuda a bolí z toho záda... A boky po nich neslezou
Jak jsem psala, nejsem líná, brusle prakticky nevyzuji celou sezónu a ani kočárek mě nezastavil, plavu, běhám... Ale tím s poporodním břichem nic neudělám
A tahle mašina je dobrá berlička, tedy snad. No, asi to risknu a pak dám vědět, jestli mi leží 3000 pod postelí, nebo jestli to k něčemu bylo
Děkuji.
Dobrý den, mám stejný dotaz a problém jako Vy, takže až si ho pořídíte, určitě napište jestli je to k něčemu nebo ne. Mě takhle už doma leží ab roket - který je podle mě - úplně k ničemu.
Dobry den, tento pristroj jsem si poridila tento tyden, delam na nem kazdy den zhruba 30 minut, je to celkem zabava, ale nevim nevim, jestli to posiluje, tak proc me po tom neboli druhy den svaly? Jen toto by me zajimalo... Zatim nemohu rict, jestli to neco dela, tyden je kratka doba, dam vedet treba za mesic...
Dobrý den, děkuju za odpověď, také už mi mašina dorazila, tak to zkouším též. Druhý den mě tedy taky zatím svaly nebolí, ale obdivuji Vás, jak můžete vydržet 30 minut, já jsem po 5 minutáích KO. Ale aspoň při tom cvičení ty svaly trochu cítím. No tak uvidíme.
Dobrý den,tak si tu čtu že jste si ho pořídily,také nad ním uvažuju ale bojim se aby to fakt fungovalo...už moc věcí jsem si koupila at to byl zminovaný ab rocket nebo ten vibrační pás a nic nepomohlo...ted´ ho mají na aukru jen za 2300kč přibližně a to je pěkná cena.
Tak vám nevím k sed lehům se taky nepřinutím
Dobrý den, tak nevím, jestli je to jen cvičením, ale po týdnu mám dole 2 kila, 1/2cm v pase a 1cm přes boky. Ovšem začala jsem také přemýšlet o stravě, takže jsem vyřadila bílou mouku, tmavé maso a většinu cukrů. A denně 5 minut na Ab Circle Pro, víc fakt nejde - neudejchám to A víckrát denně jsem to nezkoušela, cvičím, když malá spinká, jinek se kolem mě motá a bojím se, že bych jí ublížila.
Tak držím palec, K.
Ahoj Káji, tak to je úspěch, 2 kila.. a můžu se zeptat, kde sis Abcyrcle pro objednala a za kolik? Moc díky
Ono já tomu stroji zas tolik nevěřím. Ono břicho je dost specifický sval. Dá se ho trénovat i ve více opakováních bez devastace svalu, osobně tedy spíše preferuji silové posilování, ale více meně u břicha na tom tolik nezáleží, ale tenhle stroj Vám posílí tak maximálně šikmé břišní svaly. O přímých břišních a hlavně o celém těle bych rozhodně zapomněl. Ono je tam toho víc o čem mluvit, takže hlavně bych poukázal na mystéria, kterými se vás snaží tato reklama ošálit.
Posilujete celý vrch těla: To je prostě blbost. Ono samozdřejmě tam k pohybu dochází a pokud jste uplně bez formy tak tam k určitému posílení může dojít, ale bude hodně nepatrné. Tenhle stroj je prostě jen na šikmé břišní svaly. Ani ty přímé už neposílíte.
Zhubla úžasných 40 kilo: Z toho jak vypadá je jasné , že chodila do posilovný. Je krásně vytvarovaná na všech partiích a toho prostě na tomhle stroji nedosáhnete. K tomu musela držet i dietu a drží ji stále. Resp. jí zdravě a chodí do posilovny, aby vypadala pořád takhle. Prostě pokud se nestavujete zdravě a nechodíte do posilovny tak takového těla jako ona nedosáhnete. Pokud teda nemáte super rychlý metabolismus nebo jste sportovní typ a spálíte nadbytek toho co sníte při aerobním sportu a stačila by Vám posilovna třeba jednou, dvakrát týdně, abyste pouze zpevnili tělo.
Zhubl 6 kilo za dva týdny: No kdo by tomuhle věřil bych už se upřímně zasmál. Tohle je blbost největšího kalibru, protože abyste tohohle dosáhli museli byste ty dva týdny držet absolutní hladovku a to už nemluvím o jojo efektu.
Takže rada od člověka co už nějaký ten pátek chodí do posilovny. Rozhodně nečekejte od tohohle stroje zázraky. Pokud byste na něm dokázali cvičit tak hodinu, tak bych i věřil, že nějaký ten tuk spálíte. Přece jenom ten pohyb je aerobní a určitou činnost u něho vykonáte. Posílíte i přitom šikmé břišní svaly, takže pokud třeba máte problém, že máte plošší, ale přitom širší břicho tak tímhle ho vytvarujete, ale zase jenom v rámci určitých mezí.
No na závěr znám starší a mnou odzkoušený přístroj, který funguje lépe pro posílení přímých a i šikmých břišních svalů než tenhle předražený stroj a to je klasická kolýbka. hsport.cz/... Tahle je dost drahá, ale to je jen pro představu, abyste věděli co hledat. Přimé svaly posílíte normálně klasickým pohybem. Šikmé břišní svaly tím, že položíte nohy na stranu, posílíte jednu stranu a pak na druhou. Stačí skutečně pár minut, protože víc toho stejně nedáte. Bolest svalu u netrénováneho člověka přijde do minuty. Není to zázračný stroj, protože třeba už dolní část břicha tolik neposílíte. Na to potřebujete už šikmou lavici nebo jiný cvik a taky narozdíl od ab circle na tom neuděláte aerobní tréning.
No každopádně nevěřte, že existuje zázračný stroj, kterým posílíte všechno a všechno dobře. Kdyby to existovalo, neexistovaly by posilovny. Každý stroj má své specifikum. A druhá věc. Je nemožné zhubnout pouze na jednom místě na těle. Toto místo je možné vytvarovat, takže i s vrstvou tuku bude vypadat líp než předtím. Vím podle sebe. Ale prostě ztratíte tuk buď nacelém těle nebo vůbec. Doufám, že tímhle jsem pobořil aspoň pár mýtu, co ještě mezi lidmi panují.
Jinak ještě k tomu, že posílí nohy a zadek, když dáte pryč tu zarážku. No ten pohyb je dost specifický a nejsem si jím uplně jistý co přesně posílí, ale tomu zadku bych i věřil. Co se týče nohou tak tam maximálně zadní stranu stehen, tzn. od zadku po zadní stranu kolena (odborněji sval pološlašitý a dlouhou a krátkou hlavu dvouhlavého svalu steheního i když tou krátkou hlavou už si nejsem jistý.)
Dobrý den, no možná Vás překvapím, ale v podstatě jste mne potěšil To co popisujete, že lze s tímto strojem posílit, je přesně to, s čím mám problém. Nikdy jsem nebyla tak ambiciozní, že bych musela být dokonale vytvarovaná z posilovny. Nikdy jsem hlavně nebyla tak "akční". Dalo by se říct, že jsem průměrně líná
Dokonce nemám nijak velkou nadváhu, tak max. 4 kila, a všechno to, co potřebuje pryč, je právě hlavně na bocích.
Je to 14 dní, co jsem radikálně změnila jídelníček a začala cvičit na této mašině. Nevím, čím je to víc, ale výsledky se dostavují a já jsem spokojená. Ještě jsem taky oprášila brusle a vyjela s kočárkem ven. Ono to půjde, v podsatě jde stejně jen o to, aby mi po porodu nelezla cejcha z kalhot
Díky za rady. Karolína.
Tak pokud to pomohlo, tak jsem jedině rád, jen se mi zdá, že na to co ten stroj umí je až příliš drahý, ale pokud Vás to na něm baví tak proč né Ono abych se přiznal, tak jsem uplně stejně líny a sám bych do posilovny rozhodně nechodil, ale jelikož tam chodíme ve více lidech, tak jsem postupem času zjistil, že tam chodím více méně jako do hospody. Pokecat a přitom i zaposilovat . Možná to bude pro někoho návod jak začít
Ono stejně pro správný vývoj svalu je důležitější jídelníček. Je to jako s květinou pokud ji nedáte živiny a vodu tak vám neporoste. Takže strava je tak 70% úspěchu. Určitě je dobré omezit tuky a jíst víc bilkovin ( tvarohy, kuřecí maso, vajíčka)
Nezapomínat na dlouhé cukry (rýže, brambory, těstoviny). Samotné bílkoviny bez sachru jsou k ničemu, akorát se těžko a složitě přemění právě na sacharidy. Odtud známa věta: Proteiny = Energie. To je lehce mimo. Energie jsou cukry. Nejlepší přirovnání je k tomu, že proteiny jsou cihly a sachry jsou zedníci. Dohromady svaly postavi. Ono je obrovský rozdíl mezi tím když cvičíte s krví nabitou sachry, protože jste si dali na oběd sáček rýže (nabírací tréning) než když si ho člověk nedá. Člověk má při celém tréningu plno energie a chuť do cvičení. Bez nich se člověk po posilovně plahočí a už se těší až skončí Je potom rozdíl v množství sacharidů, bílkovin a tuků mezi tím jestli cvičí žena nebo muž a jestli jede nabírací nebo rýsovací tréning. Hodně informací člověk najde na f-sport.cz. Jinak se samozdřejmě vyhýbat tukům. Maximum je myslím 30g denně, ale nejsem si uplně jistý. A také jednoduchým cukrům, tzn. všemu co je sladké a to i ovoci. Ovoce se doporučuje akorát po tréningu na doplnění energie do svalů a podle jednoho článku co jsem nedávno četl, tak ani ovoce (fruktoza) není po cvičení uplně vhodná.
Tak teď jsem z vás, klucí, zmatená... Nějak moc informacích, ve kterých jsem se ztratila...
Nechci nabírací tréning, a asi ani rýsovací, nebo jo?
Když to tedy řeknu úplně jednoduše, mám něco, přes co se mi blbě dopínají kalhorty a když je dopnu, tak se mi to nad nimi vyvalí a to mít nechci. Tak co mám teda jíst?
Zatím se držím celozrnného pečiva a těstovin (rýži bohužel nemůžu ani vidět :-/), zeleniny, bílého masa a jogurtů. Žádný "zázrak" se nekoná, ale je mi lépe a něco málo už ubylo. Takže jak na to správně?
PS: V tomhle vedru necvičím, to by mě zabilo. I brusle jsem ošidila
Nabírací je pro chlapy a ženy kulturistky, rýsovácí podle některých ani neexistuje Ono ani u žen neškodí mít na těle nějaký sval, protože tuky se spalují ve svalech a čím víc svalů tím, víc spálené energie. A podle mně teda ženská vypadá líp, když není uplná tyčka, ale je na ní vidět, že cvičí a že nějaké ty svaly na sobě má a není to jen pytel kostí.
Přesné hodnoty ti neřeknu, z hlavy je nevím a ani se nimi moc neřídím. Nemám na to dostatečnou vůli. Hlavně já jsem gurmán a pro mně je jídlo požitek, takže ty zdravé jídelníčky moc nemusím . Málo kdy se mi podaří uvařit něco zdravého, co mi v puse udělá kulinářský zážitek
Ono nutit kuchaře vařit tak, aby to bylo výživově správné, je asi stejné, jako nutit závodníka formule 1, aby jel na co nejmenší možnou spotřebu
Ono pokud máš zájem opravdu jíst zdravě, tak se podívej na f-sport.cz do diskuze na jídelníčky ostatních nebo můžeš jít ještě dál a udělat si vlastní deníček a lidi tam už ti poradí co je špatně a co by se dalo zlepšit. Základ je vědět kolik sacharidů, bílkovin a tuků máš za den příjmout, počítat každé jídlo a postupem dne snižovat poměr sacharidů v jídle a nahrazovat ho bílkovinami. Tím dojde k tomu, že ráno budeš mít víc energie a většinu přijatých cukrů spálíš během dne a k večeru už se jenom zasitíš bílkovinami, které pokud vím by se na tuky v žádném případě proměnit neměly. Změní se maximálně na sacharidy, které si tělo vyžádá. Nejdůležitější je nehladovět. Když člověk hladoví, tělo si zvykne, že dostává málo potravy a snaží se všechno co jde uchovat do tuků pro případ nového hladovění. Odtud známý jojo efekt. Ono dokonce už jíst když člověk má hlad je špatně. Jíst se má v pravidelných intervalech většinou 6x až 8x za den, aby metabolismus jel na plné obrátky a tělo se nestaralo o to, aby ukládalo tuky, protože má potravy pořád dostatek. Samozdřejmě ale, že ty jídla zase musí mít nějakou nutriční hodnotu.
Když se podíváte na aukro tak tam se tento stroj AB Circle PRO či AB RING PRO dá sehnat již od 2.100,-kč.Již plno lidí si ho tam koupilo i já a mohu opravdu doporučit.
Je vidět i na ostatních dle komentářů,že tento stroj je kvalitní.Já ho mám cca 2 měsíce a nemohu mít proti tomu žádnou námitku.Opravdu jsem spokojený a pozor,tento stroj co se prodává na Aukru je již odlehčený a váží o 2.5 kg méně než co nabízí Tv shoping a ostatní co prodávají tento stroj za 5 tis..Je pravda že tyto shopingi musí si vydělat na reklamu a na ty co sedí v kanceláři.
Opravdu mohu z toho Aukra všem doporučit.
Zase bych ho nechválil tím, že je odlehčený, protože to může klidně znamenat, že jsou na něm použity horší materiály nebo nejsou tak pevné. Jelikož na tento stroj přenášíte celou svoji váhu, tak by měl něco vydržet. Spíš bych řekl, že to bude stroj jako z TV Products. Nekvalitní napodobenina, která dlouho nevydrží. To ovšem nemění můj názor, že i za těch 2000 je to zbytečně drahý stroj.
Vy ho máte?Že o něm takto mluvíte?Myslím si že za tu cenu je to slušné.I když je to novinka tak pujde určitě příští rok s cenou dolů.To je samé třeba jako z vašim pc který stál nový 10 tis. a dnes má hodnotu 5 tis.kč nového.
Každá věc je hitem a potom jde cena dolů i o dost.
Ale když se podíváte na AB CIRCLE PRO Deluxe,který je již také odlehčený,tak to budete povídat,že má součástky aušusové a že kvalita bude horší?
Prostě vím jak to s levnýma napodobeninama chodí. Nebo si myslíte, že nějaký telemarketingový obchod udělá reklamu, platí nehorázné sumy za vysílání v TV, aby si potom člověk ten samý stroj koupil na aukru? Nebuďte blázen. Ten obchod si je buď vyrábí sám nebo má exclusivitu na prodávání a jinde seženete jen napodobeniny. Aspoň u novinky to tak je a pokud sám přiznáváte, že to je novinka tak je asi jasné kde jsme.
Jinak ten stroj nemám, ale mám už něco nacvičené, abych věděl, že mučit hodinu šikmé břišní svaly, abych spálil nějaký ten tuk je blbost. Daleko víc toho spálíte na kole, jelikož na nohou jsou daleko větší svaly než malé šíkmé břišní. Jiné svaly na tomto stroji neposílíte. A nevěřte tomu, že zhubnete cvičením 3 minuty denně. Nevím kdo to vymyslel, ale za tak krátkou dobu spálíte tak maximálně žílní cukr a to vám ho ještě hromada zůstane. Tenhle stroj je jenom a pouze na vytvarovaní šikmých břišních svalů a to se mi zdá na stroj za 5000 nebo i za 2000 hodně málo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.