Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Posilování na zadek

Od: korooo odpovědí: 7 změna:
Já mám spíš obdelnikovou postavu, takže se snažím cvičit na nohy/zadek a prsa. Jenže jak cvičím ten zadek, tak už dělám dřepy se slušným závažím celkem a začínám tam mít svaly teda. Jenže mě se tvaruje do takovyho kluciciho zadku:D Takovy to, kdy je ta zadní část jakokdyby nafoukla a stehna taky vypracovaný, ale ty boky jsou rovný a jsou tam "prohloubinky" :D Nevíte co s tím? Nebo je to normální a mám pokračovat v cvičení. Jako spíš mi jde o to mít dobrou postavu, než být silná

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

1x

Věk, prosím? Já mám obavy, že to je typ postavy, s jehož podstatou nehneme. Opakem jsou přesýpací hodiny- a ty boky budou mít, i když zhubnou, i když budou jakkoliv posilovat.. Dřepy s těžkým závažím bych teda vypustila, jednou to poznáš v kolenou. U Tebe, myslím, že spíš zařadit cvičení na štíhlejší pas a pak to řešit oblečením. Sukněmi do zvonu, co se rozšiřují na bocích, bundičkami do pasu. A nedávej jednostranný důraz jen na posilovnu, sportuj všestranně a venku.

korooo
hodnocení

Já cvičení na užší pas hledala, ale nemůžu nikde najít. Prý to totiž nejde. A hubená jsem, takže nějak hubnout nepotřebuji
evelin*

Dřepy se závažím nedělej, zbytečně si formuješ ta ,,mužská stehna". Navíc to má špatný dopad na kolena..

liska5

Ber to prostě tak, že takovou máš figuru a koriguj to hlavně oblečením. Zdůrazni linii ramen a boků. Co by jiná, která má boky jako skříň, za to dala :-D

evelin*
hodnocení

0x

Velmi účinné, sama cvičím, Je pravda, že dřepy jsou zaměřeny spíše na nohy. Je to takové všudypřítomé dogma, že je to nejlepší cvik na zadek, ale není to pravda. Dělej více sérií s menším počtem opakování, ne naopak. Pij dostatek vody a jez bohatou stravu, aby jsi naopak ještě nehubla. :)

evelin*
hodnocení

0x

Tyhle videa jsou zaměřena jen na oblast zadku a boků, ne na stehna. V angličtině je pro ty ,,prohlubinky" označení ,,hip dips". Cvičení, které jsem ti poslala, je na ně také zeměřeno. A nemusíš se bát, pokud nebudeš zvedat těžké váhy a jíst steroidy, nikdy nezískáš takovou tu typickou mužskou vypracovanou postavu.. Ženy k tomu nemají predispozice.

evelin*
hodnocení

0x

A pro užší pas.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]