Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké elektrokolo do 25 tisíc?

Od: moly odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, potřeboval bych poradit, jaké elektrokolo se dá pořídit do 25 tisíc? Popř jak vybírat? Chtěl bych na něm jezdit cca 15km tam a15 km zpět do práce.Díky za tip.Moly

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kepler*
hodnocení

0x

Nabídka je široká, doporučoval bych městské nebo trekingové kolo s dojezdem min. 50 km. Třeba zde:

zbozi.cz/...

Musím však upozornit, že přídavný el. pohon je jen asistenční (povolený výkon je 250 W a to je málo) a příšlap je většinou nutný. Nová baterie taky není zrovna levná záležitost, životnost je 2 - 5 let, přičemž cena je většinou nad 10 000 kč.

joudis*
hodnocení

0x

V této cenové relaci elektrokolo spíše pro zlost. Vždyť jen samotná značková baterie cca 10.000Kc ...snad jen upravené jízdní kolo s elektromotorkem v rafku a baterii na nosiči. Jinak přijatelné elektrokolo začíná od 70.000 Kč. Pripadne se prodáva elektrokolo Xiaomi v Číně za 10.000 na internetu kolem 17.000 + CLO a daň Nebo v ČR začíná na 25.000 Kč ...Xiaomi elektrokolobezky jsou super dle recenzi Nebál bych se teto značky...*palec2*

id
hodnocení

0x

Jen napíši svoji zkušenost. Mám tohle kolo 2 roky s 13 baterií, letos začali vyrábět i s větší baterkou.

elektrokolaostrava.cz/...

Také jezdím denně, bydlím na horách, rovina zde není, asistenci zapínám jen když už nemůžu před vrcholem. Má to 7 asistencí a na trojku kolo vyjelo až na Praděd. První nabití baterie bylo až po ujetí 160 km.

moly
hodnocení

Zdravím a díky za odpověď,eště posílám tento můj tip kolo -Městské elektrokolo e-City 1.10.Myslím že pro mé účely by mohlo stačit.

id

I kdyby vaše vybrané kolo stálo 5tisíc, tak bych jej nechtěla. Je vhodné pro prababičku do trhu. Má malá 26" kola, která jsou fajn na popojíždění městem od krámu ke krámu a navíc je to kolo hodně nevyvážené protože má baterku na nosiči. Při prudší zatáčce je problém. Vyzkoušela jsem si ho.

ingjirimares*

Elektrokolo do 25 tisíc aby Vám vyhovovalo, neexistuje. Pro příklad, mám jen přestavbu na elektrokolo APACHE za 33 000 a zatím OK. Motor 500W, baterie se střední kapacitou. Jezdím na střední a nejvyšší přípomoc převážně na rovině a vystačí cca na 80 km.Naproti tomu elektrokoloběžka Joyor za26 000 Kč nemá ani přední brzdu a jezdí přitom 40 km/hod. Ve vyšších rychlostech se musí dávat bacha na delší dobrždění

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]