Nejste přihlášen/a.
Ahoj všem poradcům
Chtěl bych se především zeptat rýbářů a samosebou i rybářek
Doposud jsem rybařil pouze na soukromých revírech kde si zaplatím poplatek a mohu rybařit i bez povolenky či rybářského lístku. Ale jelikož se rybařině chci začít věnovat aktivněji tak přemýšlím nad rybářským lístkem a povolenkou. Jsem z Karlovarského kraje, a rád bych se zeptal co vše je potřeba. Rybařit mě stačí pouze v Karlovarském kraji ale povolenka celosvazová nebo územní? A co vše je zapotřebí? Co se týče povinné výbavy tak to vše už mám. Díky za info všem
Zapotřebí je zajít na nejbližší pobočku ČRS (Českého Rybářského Svazu), kde ti na základě žádosti vystaví rybářský lístek a podají ti vyčerpávající informace.
Rybáři tě přezkouší a dají doklad o zkoušce, Obecní ůřad po doložení zkoušky vystaví rybářský lístek. Pak u rybářů zaplatíš členství, uděláš nebo zaplatíš brigády, povolenku atd. Víc info na ra rybsvaz.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.