Nejste přihlášen/a.
Vítku, tzo chce udělat si čas a hledat a hledat. Já u toho kolikrát strávím půl dne, když hledám nějaké konkrétní věci. Také musíte porovnávat ceny a hlavně se kouknout na prodejce. Jaké má recenze od zákazníků. Takže ono to opravdu zabere dost času. Ale když člověk něco moc chce, tak na to nehledí. ![]()
Asi proto, že uvádíte neodborný výraz. Jste si jistý, že se to jmenuje "omotávka"? Zjistěte si, co vlastně konkrétně chcete. Pod jakým názvem se to prodává u nás a potom už by to neměl být problém. Pokusím se to pak najít.
Páska ano, ale tazatel chce asi něco jiného. Já jsem to zkusila najít podle toho co jsem viděla v prodeji tady u nás. Ony to jsou takové už hotové návleky, nebo co to je. A vyskočilo mi to pod tou rukojetí-grip. Je toho tam hodně. Škoda, že tazatel neupřesnil co vlastně hledá. Ale máš pravdu, možná, že by tu rukojeť mohl omotat jakoukoliv páskou.
Já našla tohle.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.