Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Individuální vzdělávací plán pro sport

Od: nikki odpovědí: 1 změna:

Ahoj, už delší dobu se věnuji fitness závodně a trenérka mi řekla, že bych si měla zařídit IVP (individuální vzdělávací plán). zhledem k tomu, že za závody potřebuji jezdit do zahraničí. Máte s IVP někdo zkušenost a jak to zvládáte? Popřípadě jestli je vůbec možné aby mi škola pro tento sport vyhověla.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Možné to samozřejmě je, v praxi jsem viděla IVP schválené pro daleko "snazší" věci, než je sport dělaný na závodní úrovni.

Nicméně všichni žáci, kteří IVP měli, dřeli jako koně (myslím školní látku) a nesnažili se s pomocí plánu školu jen ošulit. Nesmíte si myslet, že to stále půjde tak dobře, jako do teď; naopak, bude Vám chybět interakce v hodině, možnost zeptat se, přímé podání látky, mnohé diskuze o učivu se spolužáky a další faktory, které ve škole usnadňují učení. O to více budete muset dřít sama. Troufnu si říct, že spíš než typ sportu Vám může škola neumožnit IVP právě pokud se domnívá, že nejste samostudijní typ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]