Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zabezpečit elektrokolo?

Od: cyklista odpovědí: 8 změna:

Dobrý večer, jak se dá kromě zamknutí zabezpečit elektrokolo?, mám ho asi tak 100 metrů od firmy, kde přes den dělám, dá se někde nahlásit výrobní číslo, nebo tak něco, pro případ krádeže?

Děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Výrobní číslo můžeš hlásit kam chceš, kolo stejně nikdo nikdy nenajde. Hlavně se hodně kradou baterky, tak když nemůžeš v práci schovat celé kolo, ber aspoň baterku.

liska5
hodnocení

1x

Existují čipy na kola někam do rámu. Ptejte se u Vás na policii.

hodnocení

1x
Do práce se jezdí na verglu, kterého se na pohled každý bude štítit dotknout. Proč?
Dokonalá ochrana prakticky neexistuje. Zamykat jedině pořádnou podkovou na kterou platí jen akuflexa. Jakékoliv lanka(i ty velmi silné v kroužkování) nebo řetězy běžných velikostí vezmou větší pákovky. Lokátory do sedlovky nebo řídítek začínají být profláklé a profík s tím nemá problém(rušička za pár dolarů z číny). Vystavovat pravidelně dokonce elektrokolo si přímo říká o čmajznutí. Bohužel.

hodnocení

1x

Domluvit se zaměstnavatelem a parkovat ve firmě.

joudic*
hodnocení

0x

snad jedine sim lokator, jinak si to ustrihne, kdy bude chtit a nez si 2x kousnete do bagety je pryc. I diky tomu jsem se na skutr vykaslal, protoze musim litat porad mezi ruznymi zememi a nemuzu nechat skutr stat na smichove (beru si odtamad Liftago tago za 250 na letiste). Musel jsem koupit popelnici v cene skutru, ta tam bude i po priletu po mesici, ikdyz ma razici ferrari zluty lak.. aspon doufam, ze tam bude furt stat *smich*

miros*
hodnocení

0x

Existuje GPS lokátor do sloupku přední vidlice a odkaz spyshop24.cz/... ...

Jak zabezpečit elektrokolo?

ngdd
hodnocení

0x
Podle mě je to bez šance. Neparkujte tam. Jedině v zabezpečené budově.

hodnocení

0x
Kolo nejde zabezpečit nijak, kromě toho ho mít neustále u sebe. U nás ukradli elektrokolo za 40 tis ze zabezpečené garáže rodinného domu a to ještě zloděj odřel auto, dalších 15 tis škoda. Předloni zase si jeden pán poznal svoje kolo, které mu ukradli, zamčené před obi. Policie zjistila, že je sice podle čísla jeho, ale prý nemůže nic dělat. Tak si šel koupit do obi pakovky a kolo si vzal. Kola se kradou furt, nikdo je nenajde, vše na objednávku skončí za hranicemi nebo na druhém konci republiky. Mám silničku a do sklepa jsem ji nikdy nedal.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]