Délku si udělej dle montáží na optice. Ale zafrézováním můžeš pouzdro lehce zničit, je dost tenké. Rybina bude mělká a optika nebude držet. Já bych s620 nechal jak je...
ramer
díky, optiku ještě nemám, chci koupit nějaký levný kolimátor ale kdybych se v budoucnu rozhodl pro optiku tak bych raději aby ta rybina byla připravena, protože dofézovat už by byl problém. Proto bych raději kdyby mi někdo sdělil jak je rybina dlouhá z fabriky.
CHápu. On ten kolimátor taky není velká výhra pro slepejše a nějaká optika 3x20 za 400kč jsou ztracené peníze a čas. Já mám kolimátor na co2 pistoli za 2000 a na plinkání celkem ok.
ramer
Libore jakou máš pistoli? Možná by to bylo řešení ale nic co by se mi líbilo jsem nenašel.
gun.cz/... Čína, ale přesnost vynikající a reference též dobré. K tomu nějaký kolimátor z číny za pár stovek a super. Provoz není nejlevnější, ale na těch pár lupanců semtam ideál. Větrovku s lahví a vším okolo jsem tahal v autě. Pistoli a pár bombiček dám do ruksaku. Diabolky jsb target pro kratší vzdálenosti nebo papír a klasiku exact nad 15m plinkačka.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.