Nejste přihlášen/a.
Dobrý Den, je mi 17 let a mám v plánu začít dělat bojový sport ( MMA ) a nechci tam přijít jako jitrnice tak se nějakym způsobej fyzicky připravuji. naučil jsem se malinko boxerskou chůzi ale to tam určitě vylepším. A mám velký problém když se snažím kopat round kick na tělo či high kick až na hlavu, bohužel nezvednu nohu víc jak nad trup, prosím o pomoc v čem je problém a jak to mám zlepšit nějakí denní protahovačky atd., a ještě se zeptám na výšku jestli v 17 budu ještě růst, mám strach že už ne protože už asi rok cvičím naplno tak Díky moc.
Lepší je přijít tam jak jitrnice a nechat se od základu učit někým kdo umí učit.
Sám si snadno vypěstuješ chybnou techniku, která se pak těžce mění... Pokud nějaká příprava, tak spíš všestranná kondice a pohyblivost = plavat, běhat, klasický strečink, cviky na rovnováhu, pohyblivost, rychlost atd. Rozhodně je lepší když tam přijde atlet který neumí kopnout, než chcípáček s boxerskou chůzí a krásným kopem
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.