Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké kolo

Od: rosol* odpovědí: 5 změna:

chci si koupit kolo, kamarád mi doporučil kursport.cz/...

jak to vidíte? chtěl jsem obětovat cca 20 tis ... jezdím rekreačně ...díky za názory popř. co máte Vy?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudis*
hodnocení

0x

Prodejce KurSport mohu jen doporučit. Kupoval jsem u něho Treka pro manželku. Kolo serizene jen otočit řidítka a nandat šlapky a mohlo se jezdit. Vámi určené kolo bude dostačující pro Vaše požadavky. Kupoval jsem loňský model, jak kvůli ceně tak barvě. Stejná výbava jen aktualni kolo mělo divnou barvu a ta u ženských jezdí. Jestli chcete ušetřit kouknul bych na loňské a možná i predlonske modely kolikrát výbava schodna ale cena o poznání jiná. Jinak za mě s Trekem X Caliber 8 chybu neuděláte...*palec2*

rosol*
hodnocení

Děkuji supr

hodnocení

0x
Prodejce neznám, ale kolo za tu cenu vypadá pěkně. Já hledal v podobné výbavě kolo před cca 1/2 rokem, ale s pevnými osami, ale pak jsem se dostal o nějakých 6.500 výše.

rosol*
hodnocení

nakonec jdu do kursport.cz/...

jsem si připlatil, tak uvidím...

Moc hezký stroj.

Ale ono Vám 90% výkonu udělají stejně "nohy", takže pokud na to máte, dáte to i na kole za polovinu, pokud ne, nebude Vám stačit ani kolo od Jardy Kulhavého.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]